GALT Puzzle pro nejmenší – Domácí mazlíčci

GALT Puzzle pro nejmenší – Domácí mazlíčci

GALT Puzzle pro nejmenší – Domácí mazlíčci

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GALT Puzzle pro nejmenší – Domácí mazlíčci - popis produktu

Toto puzzle je kvalitní a odolná hračka pro vaše dítě! Každá skládačka je složena ze dvou dílků, což činí puzzle jednoduché, ale o to zábavnější pro ty nejmenší. Baleno v praktickém kufříku. Toto puzzle pomáhá vašemu dítěti ve zdokonalení motorických schopností! Upozornění - nevhodné pro děti do 18 měsíců. Obsahuje malé části - nebezpečí udušení.Rozměry: 11 x 15 cm.Puzzle pro nejmenší získalo prestižní ocenění SPRÁVNÁ HRAČKA! Sdružení pro hračku a hru každoročně uděluje ocenění nejlepším produktům na trhu z pohledu odborníků. Vyhrát mohou jen bezpečné a kvalitní hračky, které přináší dětem přidanou hodnotu v podobě vzdělávání a dalšího rozvoje.

Puzzle GALT Puzzle pro nejmenší – Domácí mazlíčci:Každý prvek ze skládačky pro nejmenší je složen ze dvou dílků, což činí jeho sestavování velice jednoduché, ale o to zábavnější pro ty nejmenší. Puzzle pro nejmenší bylo speciálně navrženo pro podporu motorických schopností. Tento model zobrazuje různé domácí mazlíčky.Doporučený věk:Od 18 měsícůHračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Produkt GALT Puzzle pro nejmenší – Domácí mazlíčci označuje EAN kód 5011979526458.

GALT Puzzle pro nejmenší – Domácí mazlíčci - parametry produktu

GALT Puzzle pro nejmenší – Domácí mazlíčci - historie ceny a dostupnosti

GALT Puzzle pro nejmenší – Domácí mazlíčci - další zajímavé produkty

GALT Puzzle pro nejmenší – Domácí mazlíčci - jak nakoupit nejvýhodnější?