Frosch Aviváž Květ bavlny (EKO Hypoalergenní, 750ml)

Frosch Aviváž Květ bavlny (EKO Hypoalergenní, 750ml)

Frosch Aviváž Květ bavlny (EKO Hypoalergenní, 750ml)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 86 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Frosch Aviváž Květ bavlny (EKO Hypoalergenní, 750ml) - popis produktu

Eko aviváž FROSCH EKO Květ bavlny 750 ml (31 praní):Frosch EKO aviváž Květ bavlnyChcete dodat svému prádlu svěžest a jemnou vůni květů bavlny? S aviváží Frosch EKO toho snadno dosáhnete. Obsahuje účinné látky pouze na přírodní bázi, tudíž šetrně pečuje o textilní vlákna a zachovává přirozenou prodyšnost prádla. O veškerý obsah vaší pračky tak bude perfektně postaráno, ať už se jedná o bavlnu, vlnu, syntetické tkaniny či smíšené textilie. Přípravek je hypoalergenní a neobsahuje tak dráždivé parfémované složky, barviva a konzervanty. Proto se nemusíte obávat ani podrážděné pokožky či alergií. EKO aviváž Květ bavlny neobsahuje žádné mikroplasty a je ryze veganský. Dokonce i lahev je vyrobena z recyklovaných materiálů a po vypotřebování přípravku je možné ji znovu zrecyklovat.Čistou domácnost se snaží udržovat každá žena. Tento univerzální čistič vám pomůže účinně vyčistit podlahy i všechny ostatní omyvatelné plochy v domácnosti.Klíčové vlastnosti aviváže Frosch EKO Květ bavlnyPrací prostředek Frosch EKO aviváž zjemní a osvěží vaše prádlo, které pak bude příjemné na dotek a krásně provoněnéVyužijete jej u bavlny, vlny, syntetického hedvábí, smíšené textilie i syntetické tkaninySložení z hypoalergenních surovin na rostlinné báziOrganická kvalita bez obsahu mikroplastůVýrobek je veganskýObsahuje extrakty z květů bavlny, které zanechají příjemnou a svěží vůniSložení je šetrné k pokožce (dermatologicky testování), k čištěným povrchům i životnímu prostředíLahev je ze 100% recyklátu a dále recyklovatelnáProč volit výrobky Frosch?Vaší pokožce, plícím a celkovému zdraví jistě prospěje domácnost bez zbytečných toxinů.Místo chemie a dezinfekce si budete užívat příjemnou vůni květů bavlny.S jemnou hypoalergenní péči díky přírodním složkám aviváže Frosch EKO se vaše pokožka bude mít jako v bavlnce.Produkty Frosch se staví zodpovědně také k přírodě a vy sami jejich používáním přispíváte k blahu naší planety.Zárukou vaší spokojenosti bude více než 30letá zkušenost a obliba výrobků po celém světě.Použití aviváže Frosch EKO Květ bavlnyAviváž nikdy neaplikujte přímo na tkaniny, ale jen do příslušné zásuvky pračky. Při dávkování se řiďte tímto doporučením: 36 ml na froté a čistou bavlnu, 24 ml na smíšené textilie a čistou vlnu, 18 ml na syntetické tkaniny a ruční praní.Složení:5 -

Tento produkt naleznete ve skupině Praní prádla, patří značce FROSCH, naleznete jej v e-shopu Alza.cz a je určen unisex.

Produkt Frosch Aviváž Květ bavlny (EKO Hypoalergenní, 750ml) popisuje EAN kód 4009175193612.

Frosch Aviváž Květ bavlny (EKO Hypoalergenní, 750ml) - parametry produktu

Určeníunisex
KategoriePrádlo, Květiny, Květy, Praní prádla, Aviváže
ZnačkaFROSCH
Určeníunisex
E-shopAlza.cz
EAN4009175193612

Frosch Aviváž Květ bavlny (EKO Hypoalergenní, 750ml) - historie ceny a dostupnosti

Frosch Aviváž Květ bavlny (EKO Hypoalergenní, 750ml) - související články v blogu

Jak vybrat pračku a sušičku prádla?

Praní je nezbytnou činností v každé domácnosti.

Frosch Aviváž Květ bavlny (EKO Hypoalergenní, 750ml) - další zajímavé produkty

Frosch Aviváž Květ bavlny (EKO Hypoalergenní, 750ml) - jak nakoupit nejvýhodnější?