ORION Formička UH úlek STROMEK 1 ks

ORION Formička UH úlek STROMEK 1 ks

ORION Formička UH úlek STROMEK 1 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 39 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ORION Formička UH úlek STROMEK 1 ks - popis produktu

Formička ORION Formička UH úlek STROMEK 1 ks: Formička ORION představuje nepostradatelného pomocníka na přípravu vánočního cukroví. Díky ní budete moci vyrobit skvělé včelí úly v podobě stromečku. Vyrobená je z velmi kvalitního plastu a disponuje průměrem 3,5 cm. Můžete ji navíc pohodlně umývat v myčce na nádobí. Pomocí formičky ORION bude příprava včelích úlů dokonale snadná. Klíčové vlastnosti formičky ORION UH úlek stromek 1 ksFormička určená na přípravu včelích úlůVyrobená z velmi kvalitního plastuDisponuje průměrem 3,5 cmFormičku ORION lze umývat v myčce na nádobíBarevné provedení: bílé Rozměry:4 × 3,5 cm

Formička na včelí úly ve tvaru stromku je vynikající pomůckou pro přípravu tradičního cukroví. Úlky, vosí hnízda, včelí úlky, vosí úlky je název pro stejnou dobrotu. Formičku naplníte těstem, rozevřete ji a velmi snadno vyjmete hotové cukroví. Vhodné i do myčky na nádobí.

Materiál: plast Rozměr: 3, 5 x 3, 5 cm Vhodné do myčky nádobí: ano

Produkt ORION Formička UH úlek STROMEK 1 ks patří do skupiny produktů Cukrářské pomůcky, je v nabídce značky ORION, v nabídce prodejce Decodoma.cz, Alza.cz.

Produkt ORION Formička UH úlek STROMEK 1 ks má EAN kód 8592381130725.

ORION Formička UH úlek STROMEK 1 ks - parametry produktu

ORION Formička UH úlek STROMEK 1 ks - historie ceny a dostupnosti

ORION Formička UH úlek STROMEK 1 ks - další zajímavé produkty

ORION Formička UH úlek STROMEK 1 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?