Forever BH-100XXL

Forever BH-100XXL

Forever BH-100XXL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 269 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Forever BH-100XXL - popis produktu

Držák na mobilní telefon Forever BH-100XXL:Jste vášnivým cyklistou a při vyjížďkách chcete mít váš telefon hezky na očích, abyste nic nezmeškali nebo si třeba chtěli projet trasu, kterou máte nastavenou v navigaci? Držák Forever BH-100XXL jednoduše připevníte na řídítka vašeho bicyklu pomocí nastavitelného klipu, vložíte do něj mobilní telefon s úhlopříčkou do 6,5 a můžete vyrazit. Díky průhledné fólii uvidíte na displej vašeho telefonu a můžete jej i nadále ovládat. Pouzdro Forever BH-100XXL se zavírá na zip a navíc je vodotěsné, takže dešťová přeháňka vás během projížďky nezaskočí.Klíčové vlastnosti držáku na mobilní telefon Forever BH-100XXLDržák na řídítka kola vhodný pro telefony s úhlopříčkou do 6,5Pouzdro je otočné, takže můžete sledovat váš telefon ve vertikální, nebo horizontální polozePrůhledná fólie vám umožní ovládat váš telefon a sledovat například navigaciInstalace na řídítka motocyklu pomocí silného klipuVodotěsné provedení zabrání poškození vašeho telefonuPouzdro se zapíná pomocí zipuRozměry: 185 × 110 × 15 mm

Produkt Forever BH-100XXL patří do skupiny produktů Mobilní telefony, patří pod značku Forever, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Držáky na mobil, patří pod značku Forever, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Forever BH-100XXL lze nalézt mezi produkty ve skupině Držáky na kola, je v nabídce značky Forever v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Forever BH-100XXL má EAN kód 5900495763150.

Forever BH-100XXL - parametry produktu

Forever BH-100XXL - historie ceny a dostupnosti

Forever BH-100XXL - další zajímavé produkty

Forever BH-100XXL - jak nakoupit nejvýhodnější?