Forever BH-100L

Forever BH-100L

Forever BH-100L

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Forever BH-100L - popis produktu

Držák na mobilní telefon Forever BH-100L :Jste vášnivým cyklistou a při vyjížďkách chcete mít váš telefon hezky na očích, abyste nic nezmeškali nebo si třeba chtěli projet trasu, kterou máte nastavenou v navigaci? Držák Forever BH-100L jednoduše připevníte na řídítka vašeho bicyklu pomocí nastavitelného klipu, vložíte do něj mobilní telefon s úhlopříčkou do 5,5 a můžete vyrazit. Díky průhledné fólii uvidíte na displej vašeho telefonu a můžete jej i nadále ovládat. Pouzdro Forever BH-100 se zavírá na zip a navíc je vodotěsné, takže dešťová přeháňka vás během projížďky nezaskočí.Klíčové vlastnosti držáku na mobilní telefon Forever BH-100LDržák na řídítka kola vhodný pro telefony s úhlopříčkou do 5,5Pouzdro je otočné, takže můžete sledovat váš telefon ve vertikální, nebo horizontální polozePrůhledná fólie vám umožní ovládat váš telefon a sledovat například navigaciInstalace na řídítka motocyklu pomocí silného klipuVodotěsné provedení zabrání poškození vašeho telefonuPouzdro se zapíná pomocí zipuRozměry: 155 × 81 × 13 mm

Produkt Forever BH-100L patří do skupiny produktů Mobilní telefony, patří pod značku Forever, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Držáky na kola, je v nabídce značky Forever v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Forever BH-100L má EAN kód 5900495342140.

Forever BH-100L - parametry produktu

Forever BH-100L - historie ceny a dostupnosti

Forever BH-100L - další zajímavé produkty

Forever BH-100L - jak nakoupit nejvýhodnější?