AGRO Trávníkové hnojivo TRAVIN FLORIA, 800g

AGRO Trávníkové hnojivo TRAVIN FLORIA, 800g

AGRO Trávníkové hnojivo TRAVIN FLORIA, 800g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

AGRO Trávníkové hnojivo TRAVIN FLORIA, 800g - popis produktu

Trávníkové hnojivo AGRO Trávníkové hnojivo TRAVIN FLORIA, 800g: Zatímco jiná trávníková hnojiva podporují růst veškeré zeleně v trávníku obsažené, hnojivo TRAVIN z řady FLORIA podporuje v růstu výhradně stébla trávy a zároveň díky selektivním herbicidům potlačuje růst dvouděložné plevele, jako jsou pampelišky nebo sedmikrásky. Herbicidní látky se uvolňují postupně, což váš trávník šetří. ZEOLIT udržuje vlhkost a ideální pH v půdě. To všechno pomáhá vašemu trávníku dostat se do kondice. S TRAVINEM dosáhnete perfektního anglického tráníku raz dva. Klíčové vlastnostihnojí trávník a zároveň potlačuje růst nežádoucího plevelejedna aplikace působí až 2 měsícejednoduchá aplikace rozhozempozvolné uvolňování herbicidních láteknení nebezpečný domácím mazlíčkům Aplikaci lze začít měsíc po výsevu a provádět jednou za dva měsíce od dubna do srpna. Hmotnost balení:0,8 kg

Trávníkové hnojivo Floria, s účinkem proti plevelům představuje moderní způsob likvidace plevelů. Přípravek se jednoduše aplikuje přímo do trávníku, kde likviduje dvouděložné plevele a současně významně vyživuje trávník. Trávníkové hnojivo s přídavkem selektivních herbicidů a zeolitu, je ve vodě nerozpustné a tedy vydrží aktivně působit v trávníku po dobu 2 měsíců. Dávkování: 30 g / m2. Balení 0,8 kg vystačí na 27 m2. Používejte přípravky na hnojení rostlin bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Respektujte varovné věty a symboly.

Tento produkt naleznete ve skupině Pěstování rostlin od značky AGRO CS, Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz, Alza.cz.

Produkt AGRO Trávníkové hnojivo TRAVIN FLORIA, 800g má přiřazen EAN kód 8594028310019.

AGRO Trávníkové hnojivo TRAVIN FLORIA, 800g - parametry produktu

AGRO Trávníkové hnojivo TRAVIN FLORIA, 800g - historie ceny a dostupnosti

AGRO Trávníkové hnojivo TRAVIN FLORIA, 800g - další zajímavé produkty

AGRO Trávníkové hnojivo TRAVIN FLORIA, 800g - jak nakoupit nejvýhodnější?