Organominerální hnojivo Floria, 2.5 kg

Organominerální hnojivo Floria, 2.5 kg

Organominerální hnojivo Floria, 2.5 kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Organominerální hnojivo Floria, 2.5 kg - popis produktu

Hnojivo FLORIA Hnojivo - muškáty 2,5 kg: Organominerální hnojivo Floria pro muškáty 2,5 kg slouží k základnímu hnojení před výsadbou. Hnojivo lze také využít k přihnojování všech druhů muškátů v průběhu vegetace. Vysoký podíl organických látek napomáhá oživit mikrobiální činnosti půdy a zlepšuje půdní strukturu.  Klíčové vlastnosti hnojiva pro muškáty Floria 2,5 kgpro základní hnojení před výsadboupro přihnojování v průběhu vegetaceoživuje mikrobiální činnosti v půdězlepšuje půdní strukturuobsahuje hnojivo Guanookamžité i pozvolné uvolňování živinzvyšuje úrodnost půdypro bohaté kvetení muškátůúčinkuje až 2 měsíce SloženíDůležitou složkou hnojiva pro muškáty Floria 2,5 kg je hnojivo Guano, které se vyrábí z trusu. Tato přírodní surovina je vysoce ceněná pro svůj vysoký obsah fosforu, který rostliny snadno přijímají. Část živin se uvolní okamžitě a zbytek pozvolna, což zabraňuje poškození rostlin.  Aplikace hnojiva pro muškáty Floria 2,5 kgPoužíváním tohoto hnojiva dochází k zvyšování úrodnosti půdy a bohatému kvetení muškátů. Hnojivo účinkuje až 2 měsíce a aplikuje se jednoduchým rozhozením a zapravením do půdy. Na běžný 60 cm truhlík použijte 50 g hnojiva. Hnojivo není určeno k rozpouštění ve vodě a aplikaci zálivkou.

Organominerální hnojivo Floria, zajišťuje vyšší tvorbu květů a prodlužuje kvetení. Rovnoměrná výživa, nehrozí tak přehnojení. Působí během 2 měsíců. Obsahuje přírodní hnojivo guáno. Dávkování: 50 g na běžný 60 cm truhlík.

Produkt Organominerální hnojivo Floria, 2.5 kg patří do skupiny produktů Pěstování rostlin od značky AGRO CS, Baumax v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Organominerální hnojivo Floria, 2.5 kg má EAN kód 8594005009745.

Organominerální hnojivo Floria, 2.5 kg - parametry produktu

Organominerální hnojivo Floria, 2.5 kg - historie ceny a dostupnosti

Organominerální hnojivo Floria, 2.5 kg - další zajímavé produkty

Organominerální hnojivo Floria, 2.5 kg - jak nakoupit nejvýhodnější?