Floria OM hnojivo jahody a ovoce 2,5 kg

Floria OM hnojivo jahody a ovoce 2,5 kg

Floria OM hnojivo jahody a ovoce 2,5 kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 179 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Floria OM hnojivo jahody a ovoce 2,5 kg - popis produktu

Hnojivo FLORIA Hnojivo - jahody a ovoce 2,5 kg: Vícesložkové hnojivo pro jahody a drobné ovoce Floria 2,5 kg obsahuje rychle a dlouhodobě působící hnojiva, která rostlinám zajišťují dostatek živin potřebných pro zdraví a vitální růst. Pěstitelé ocení zejména zlepšení chuti jahod a drobného ovoce. Hnojivo vyživuje rostliny rovnoměrně, aby jim nehrozilo přehnojení. Prostředek působí po dobu 2 měsíců. Klíčové vlastnosti hnojiva na jahody a drobné ovoce Floria 25 kgrychlý a dlouhodobý účinekzajišťuje dostatek živin pro zdraví a vitální růstpro zlepšení chuti ovocerovnoměrná výživa, která zabraňuje přehnojenípůsobí po dobu 2 měsícůobsahuje přírodní hnojivo Guanoaktivuje půdní mikroflorudávkování: 10 - 30 g/rostlina Přírodní složky pro vynikající účinekSoučástí hnojiva pro jahody a drobné ovoce Floria 2,5 kg je kvalitní přírodní hnojivo Guano vyráběné z trusu s velmi účinnými dusíkatými a fosforečnými složkami. Optimální složení napomáhá aktivaci půdní mikroflory. Prostředek se aplikuje jednoduchým rozhozením a zapravením do půdy v množství 10 - 30 g/rostlina. SloženíKombinované organo - minerální hnojivo s GUANEM, poměr živin dusík - fosfor - draslík 4,8 – 3,2 – 8 + 0,7 MgO.

Organominerální hnojivo Floria, zlepšuje chuť jahod a drobného ovoce. Rovnoměrná výživa, nehrozí tak přehnojení. Hnojivo aktivuje půdní mikroflóru. Působí během 2 měsíců. Obsahuje přírodní hnojivo Guana. Dávkování: 10 - 30 g k rostlině. Balení 2,5 kg vystačí až na 50 m2. Používejte přípravky na hnojení rostlin bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Respektujte varovné věty a symboly.

Produkt Floria OM hnojivo jahody a ovoce 2,5 kg lze nalézt mezi produkty ve skupině Pěstování rostlin od značky AGRO CS, Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz, Alza.cz.

Produkt Floria OM hnojivo jahody a ovoce 2,5 kg je označen EAN kódem 8594005002586.

Floria OM hnojivo jahody a ovoce 2,5 kg - parametry produktu

Floria OM hnojivo jahody a ovoce 2,5 kg - historie ceny a dostupnosti

Floria OM hnojivo jahody a ovoce 2,5 kg - další zajímavé produkty

Floria OM hnojivo jahody a ovoce 2,5 kg - jak nakoupit nejvýhodnější?