FIZIK Cyklistické tretry - STABILITA CARBON - černá/žlutá

FIZIK Cyklistické tretry - STABILITA CARBON - černá/žlutá

FIZIK Cyklistické tretry - STABILITA CARBON - černá/žlutá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 589 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

FIZIK Cyklistické tretry - STABILITA CARBON - černá/žlutá - popis produktu

Vento Stabilita Carbon jsou závodní tretry, které se zaměřily na dokonalou stabilitu nohy a perfektní přenos výkonu do pedálů. Stabilita nohy je zajištěna pomocí unikátního systému podpory klenby, našeho Dynamic Arch Support 2.0. Tretra se díky tomuto systému dokonale přizpůsobí noze konkrétního jezdce a ten se tak může soustředit pouze na jízdu. Kouzlo spočívá v jedinečném designu podrážky, která je užší a samotnou klenbu nohy stabilizuje systém pásků stahovaných novými nižšími a lehčími BOA kolečky. Samozřejmostí je nezávislé stahování horní a spodní části tretry Volume Control, které dokonale obejme vaši nohu bez nepříjemných otlaků. Vše zabaleno do výjimečného designu Fizik, který vám zajistí obdiv na každé vyjíždce. materiál odolné syntetické vlákno s odvětranými lamelami podrážka Full UD Carbon odvětraná, index tuhosti 10 upínací systém Double Infinito Boa Li2 vložka Vento váha 227 g (42,5) velikosti 42–46

Produkt FIZIK Cyklistické tretry - STABILITA CARBON - černá/žlutá patří do skupiny produktů Cyklistické tretry, patří značce Fizik, naleznete ho u prodejce Holokolo.cz.

FIZIK Cyklistické tretry - STABILITA CARBON - černá/žlutá - parametry produktu

ROČNÍ OBDOBÍceloroční
POHLAVÍunisex
KategorieCyklistické tretry
ZnačkaFizik
E-shopHolokolo.cz

FIZIK Cyklistické tretry - STABILITA CARBON - černá/žlutá - historie ceny a dostupnosti

FIZIK Cyklistické tretry - STABILITA CARBON - černá/žlutá - další zajímavé produkty

FIZIK Cyklistické tretry - STABILITA CARBON - černá/žlutá - jak nakoupit nejvýhodnější?