FISKARS Vytrhávač plevele Xact

FISKARS Vytrhávač plevele Xact

FISKARS Vytrhávač plevele Xact

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 039 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

FISKARS Vytrhávač plevele Xact - popis produktu

Vytrhávač plevele FISKARS Vytrhávač plevele Xact: Velký nepřítel všech zahrádkářů - věčný plevel. Kolikrát se stane, že než lopotnou práci dokončíte, můžete se znovu vrátit na začátek. Zkuste se tentokrát zbavit plevele pouhými třemi jednoduchými kroky. Hlavně ale bez zohýbání, bez klečení. Lehký vytrhávač plevele značky Fiskars stačí pouze zašlápnout hroty kolem plevele, přitažením přes páku plevel vytáhnout a vyhazovačem odhodit do připravené nádoby. Vše jde snadno, rychle a hlavně ekologicky, bez zbytečné chemie. Nová ergonomická rukojeť usnadňuje uchopení a ještě lepší manipulaci s vytrhávačem. Násada je vyrobena z odlehčeného hliníku. Čelisti jsou z kvalitní nerezové oceli, aby pevně a jistě chytily plevel i s kořeny. Vytrhávač Fiskars je ideální pro použití na pampelišky a bodláky, ale i jiný druh plevele. Klíčové vlastnosti lehkého vytrhávače plevele FiskarsDůmyslný a jednoduchý nástroj pro boj s plevelemVytrhávač plevele Fiskars je lehký a ergonomickýSnadné použití bez nutnosti ohýbání se nebo klečení při práciRychlé, snadné a efektivní použití bez chemieStačí pouze zašlápnout hroty kolem plevele, vytáhnout a vyhoditVhodný na pampelišky, bodláky a jiné plevele Délka:100 cmHmotnost:950 gMateriál:násada: odlehčený hliníkčelisti: nerezová ocel

Vytrhávač plevele Fiskars Xact 139950 (1020126) pro pohodlné vytrhávání plevele.

Tento vytrhávač je nástupcem výrobku Vytrhávač plevele W52 Fiskars 139910. Oproti původnímu modelu je konstrukčně inovován a práce s ním je ještě jednodušší.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Fiskars vytrhávač plevele Xact je lehký a je snadné s ním pracovat. Nová ergonomická rukojeť pro snadnější uchopení. Plevel nemusíte vykopávat, ani se k němu shýbat. Vytrhávač je určen k ničení plevelů, bodláků i pampelišek bez použití chemie. Dlouhé čelisti z nerezové oceli uchopí kořeny ze čtyř stran a ve větší hloubce. Díky působení páky je práce velmi snadná, stahovací systém uvolňuje plevel po vytržení.

Produkt FISKARS Vytrhávač plevele Xact patří do skupiny produktů Zahradní nářadí, patří značce Fiskars, naleznete ho u prodejce Alza.cz, 4home.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Vytrhávače plevele od značky Fiskars v nabídce e-shopu Alza.cz, 4home.cz.

Produkt FISKARS Vytrhávač plevele Xact popisuje EAN kód 6411501399502.

FISKARS Vytrhávač plevele Xact - parametry produktu

FISKARS Vytrhávač plevele Xact - historie ceny a dostupnosti

FISKARS Vytrhávač plevele Xact - další zajímavé produkty

FISKARS Vytrhávač plevele Xact - jak nakoupit nejvýhodnější?