Fiskars Vypichovák plevele QuikFit

Fiskars Vypichovák plevele QuikFit

Fiskars Vypichovák plevele QuikFit

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 319 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fiskars Vypichovák plevele QuikFit - popis produktu

Vytrhávač plevele Fiskars Vypichovák plevele QuikFit:  Fiskars hrábě QuikFit™ 1000643 pro univerzální hrabání Ocelový vypichovák se skvěle hodí k odstranění všemožného plevele, který hyzdí váš trávník nebo záhon. Díky úzkému a dlouhému tvaru dokáže odstranit i hluboké kořeny, které má např. pampeliška nebo různé bodláky. Nástroj měří 32,8 cm a v nejširším místě má pouhých 3,5 cm. Určitě také oceníte zámkový systém QuikFit, který umožňuje spojení různého zahradního nářadí s jedinou univerzální násadou. Integrovaná objímka zajišťuje jedním pohybem rychlé a pevné spojení pracovní části a násady. Usnadněte si práci na zahradě s tímto skvělým a praktickým odstraňovačem plevele od prověřené značky Fiskars.Klíčové vlastnostizámkový systém QuikFitúzký tvarbórová ocelrozměry (Š × D): 3,5 × 32,8 cmhmotnost: 225 g

Vypichovák plevele

Skvělý pomocník pro odstraňování plevele na úzkých místech. Používá se s násadami QuikFit™, mající unikátní automatický dvojitý zamykací systém - vítěz ocenění Red Dot Award.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Fiskars Vypichovák plevele QuikFit patří do skupiny produktů Vytrhávače plevele od značky Fiskars v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Fiskars Vypichovák plevele QuikFit označuje EAN kód 5905568375223.

Fiskars Vypichovák plevele QuikFit - parametry produktu

Fiskars Vypichovák plevele QuikFit - historie ceny a dostupnosti

Fiskars Vypichovák plevele QuikFit - další zajímavé produkty

Fiskars Vypichovák plevele QuikFit - jak nakoupit nejvýhodnější?