Fiskars Škrabka na plevel QuikFit 15cm

Fiskars Škrabka na plevel QuikFit 15cm

Fiskars Škrabka na plevel QuikFit 15cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 409 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fiskars Škrabka na plevel QuikFit 15cm - popis produktu

K odstranění plevelu a narušení povrchu půdy pohybem tam a zpět. Pracovní část vyrobena z bórové oceli. Fiskars QuikFit™ nabízí bezpečné a inteligentní řešení zejména tam, kde potřebujete větší dosah. Umožňuje efektivní čištění trávníku a dvora a nabízí chytré řešení pro kultivační práce. Unikátní automatický dvojitý zamykací systém Fiskars QuikFit se stal vítězem ocenění Red Dot Award: Product Design 2010.Jednoduchá a flexibilní řešení pro pěstování zeleniny a květin na Vaší zahradě, chalupě, nebo městské zahrádce. Jedinečný, prostorově úsporný systém, ve kterém může být jedna násada použita pro několik nářaďových nástavců. Doporučené násady: násada QuikFit M (1000664)

Škrabka Fiskars Škrabka QuikFit na plevel: Ulehčete si práci na zahradě pomocí obyčejných, ale sofistikovaných nástrojů, jako je třeba tato škrabka na plevel QuikFit od Fiskars. Samotný systém QuikFit je velmi pohodlný, na jednu rukojeť můžete nacvaknout různé nástroje. Škrabka na plevel je vyrobena z bórové oceli a plevel se odstraňuje jednoduchým pohybem tam a zpět lehce pod povrchem půdy. Je lehká, pevná, pracovní část je dlouhá 15,5 cm, celá škrabka má na délku 25 cm.Klíčové vlastnostiŠkrabka na plevel FiskarsSoučást sofistikovaného systému QuikFitZ bórové oceliLehká a pevnáPlevel odstraňuje pohybem tam a zpět na povrchu půdyDélka:25 cmHmotnost:358 g

Škrabka je vhodná k odstranění plevelů a narušení povrchu půdy. Pracovní část je vyrobena z bórové oceli. Systém QuikFit umožňuje spojení různého zahradního nářadí s jedinou násadou. Doporučená násada: L. Šířka: 155 mm, délka: 250 mm, hmotnost: 358 g. Původní Fiskars číslo: 139970.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Fiskars Škrabka na plevel QuikFit 15cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nářadí, patří značce Fiskars, naleznete ho u prodejce Alza.cz, 4home.cz, Tera.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Nářadí na zahradu od značky Fiskars v nabídce e-shopu Alza.cz, 4home.cz, Tera.cz.

Produkt Fiskars Škrabka na plevel QuikFit 15cm patří do skupiny produktů Zahradní potřeby, vyrábí jej značka Fiskars, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, 4home.cz, Tera.cz.

Produkt Fiskars Škrabka na plevel QuikFit 15cm má přiřazen EAN kód 5905568540409.

Fiskars Škrabka na plevel QuikFit 15cm - parametry produktu

Fiskars Škrabka na plevel QuikFit 15cm - historie ceny a dostupnosti

Fiskars Škrabka na plevel QuikFit 15cm - další zajímavé produkty

Fiskars Škrabka na plevel QuikFit 15cm - jak nakoupit nejvýhodnější?