Fiskars Pilka zahradní Xtract SW73 (S)

Fiskars Pilka zahradní Xtract SW73 (S)

Fiskars Pilka zahradní Xtract SW73 (S)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 690 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fiskars Pilka zahradní Xtract SW73 (S) - popis produktu

Zahradní pilka Fiskars Pilka zahradní Xtract SW73 (S):  Každý zahradník dobře ví, že stromky či keříky je nutné čas od času prořezat, aby se jim lépe dařilo. Právě pro tyto situace se hodí zahradní pilka značky Fiskars. Její čepel s délkou 160 mm řeže jako divá a nesmírně pohodlně se drží v ruce. Čepel je navíc plně zasouvací do držadla, takže se perfektně přenáší například v kapse nebo za opaskem. Rukojeť má ergonomické tvarování a navíc disponuje měkčeným potahem SoftGrip.Parametry a specifikace:Určeno pro:Řezání čerstvého dřevaDélka čepele:160 mmHmotnost:95 g 

Zahradní pilka je vhodná k řezání suchého dřeva a prken - řeže dřevo až do tloušťky 70 mm. Má unikátní vysouvací mechanismus s integrovanou karabinou na opasek. Díky tomu se bezpečně přenáší a snadno skladuje. Délka čepele: 160 mm. Délka: 223 mm, šířka: 50 mm, hmotnost: 130 g.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Fiskars Pilka zahradní Xtract SW73 (S) lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nářadí, patří značce Fiskars, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Baumax.cz, Tera.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Nářadí na zahradu od značky Fiskars v nabídce e-shopu Alza.cz, Baumax.cz, Tera.cz.

Produkt Fiskars Pilka zahradní Xtract SW73 (S) patří do skupiny produktů Ruční nářadí, patří pod značku Fiskars, v nabídce prodejce Alza.cz, Baumax.cz, Tera.cz.

Produkt Fiskars Pilka zahradní Xtract SW73 (S) popisuje EAN kód 6411501238702.

Fiskars Pilka zahradní Xtract SW73 (S) - parametry produktu

Fiskars Pilka zahradní Xtract SW73 (S) - historie ceny a dostupnosti

Fiskars Pilka zahradní Xtract SW73 (S) - další zajímavé produkty

Fiskars Pilka zahradní Xtract SW73 (S) - jak nakoupit nejvýhodnější?