Fiskars Pilka stavební Xtract SW72

Fiskars Pilka stavební Xtract SW72

Fiskars Pilka stavební Xtract SW72

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 552 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fiskars Pilka stavební Xtract SW72 - popis produktu

Zahradní pilka Fiskars Pilka stavební Xtract SW72: Šikovný pomocník téměř na všechny práce okolo vašeho obydlí. Tato zasouvací a stavební pila snadno najde využití téměř při každém pracovním úkolu. Čepel o délce 160 mm je schována v držadle. Násada je ergonomicky tvarována pro příjemné držení. Díky pogumovanému povrchu Soft Grip nářadí neklouže z ruky a dá se s ním pracovat po dlouhé hodiny. Bezpečností zarážka chrání uživatele od nepříjemného poranění. Čepel z kvalitní oceli se zakousne jako dravec do dřeva, prken nebo okrasných stromků. Malé zuby jsou ideální pro řezání tahem a bez námahy. Praktická karabinka na konci nářadí vás naprosto vybízí k nošení produktu na vašem opasku.Klíčové vlastnostiVysunovací pila s příjemným designemPříjemné držení diky Soft GripBezpečností zarážka vás ochrání před poraněnímČepel z kvalitní oceliŘezná plocha o délce 160 mm a s malými zubyNářadí řeše při tahu

Pilka stavební Xtract™ SW72 Fiskars 1000612

Zasouvací pilka Fiskars Xtract™ vhodně doplňuje řadu seker X, když řeže čerstvé dřevo a větve. Plně zasouvací do držadla. Je vybavena šikovnou karabinkou. Pilka se snadno a pohodlně drží v ruce. Její list s perfektně vybroušeným tvarem zubů umožňuje účinný řez tahem s nepatrnou námahou. Dobře sedí v ruce díku ergonomickému tvaru, chrániči prstů a pohodlným povrchem z měkkého materiálu SoftGrip™. Zasouvací pilka Xtract™ se dodává ve třech variantách - dlouhá,menší a stavební s drobnějšími zuby.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Fiskars Pilka stavební Xtract SW72 označuje EAN kód 6411501238603.

Fiskars Pilka stavební Xtract SW72 - parametry produktu

Fiskars Pilka stavební Xtract SW72 - historie ceny a dostupnosti

Fiskars Pilka stavební Xtract SW72 - další zajímavé produkty

Fiskars Pilka stavební Xtract SW72 - jak nakoupit nejvýhodnější?