Fiskars Nůž QuikFit na okraje trávníku

Fiskars Nůž QuikFit na okraje trávníku

Fiskars Nůž QuikFit na okraje trávníku

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 489 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fiskars Nůž QuikFit na okraje trávníku - popis produktu

Nůž Fiskars Nůž QuikFit na okraje trávníku: Pracovní nářadí o rozměrech 26 × 19,5 cm je vyvedeno z kvalitní borové oceli a prostřednictvím zámku QuikFit lze snadno a intuitivně připevnit na násady stejnojmenné výrobkové řady. Pokud si zakládáte na skvěle upraveném trávníku bez jediné chybičky, jistě oceníte tento nůž na odkrojení přerostlých krajů trávy. Pracovní nářadí o rozměrech 26 × 19,5 cm a hmotnosti pouhých 398 gramů je vyvedeno z kvalitní borové oceli a prostřednictvím zámku QuikFit lze snadno a intuitivně připevnit na násady stejnojmenné výrobkové řady. Nůž se do pevné země zarazí tak, že se uživatel celou vahou postaví na jeho horní část. Toto elegantní nářadí se s jistotou stane vyhledávaným pomocníkem při práci na zahradě. Klíčové vlastnostiVhodné na úpravu trávníkůVyvedeno z kvalitního materiáluKompatibilní s výrobkovou řadou QuikFitRozměry: 26 × 19,5 cmHmotnost: 398 gramů

Nástavec na odstranění přerostlých okrajů trávníků. Zarýpnutím čepele zarovnáváme hranice trávníků. Nová řada Fiskars QuikFit ™ přináší mnoho výhod. Jediná násada a velký výběr pracovních nástavců pro mnoho úkolů na zahradě. Nový systém výměnného nářadí Fiskars s patentovaným mechanismem (patent FI 20095955), který umožňuje snadné upevnění výměnných nástavců (hrábí, kultivátorů, motyček, zarovnávač...). Pomocí integrované objímky je lze jednoduše jedním tahem uvolnit a složit. Nasuňte nový nástavec na mechanismus konce násady a jakmile uslyšíte cvaknutí, je spojení pevné a můžete začít pracovat.

Produkt Fiskars Nůž QuikFit na okraje trávníku patří do skupiny produktů Zahradní nářadí, patří značce Fiskars, v barevné verzi černá, naleznete ho u prodejce 4home.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní nůžky, patří pod značku Fiskars, barevné provedení je černá, v nabídce prodejce 4home.cz.

Produkt Fiskars Nůž QuikFit na okraje trávníku má přiřazen EAN kód 5905568540454.

Fiskars Nůž QuikFit na okraje trávníku - parametry produktu

Fiskars Nůž QuikFit na okraje trávníku - historie ceny a dostupnosti

Fiskars Nůž QuikFit na okraje trávníku - další zajímavé produkty

Fiskars Nůž QuikFit na okraje trávníku - jak nakoupit nejvýhodnější?