Fiskars Nůž na plevel Xact™

Fiskars Nůž na plevel Xact™

Fiskars Nůž na plevel Xact™

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 491 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fiskars Nůž na plevel Xact™ - popis produktu

Nůž Fiskars Nůž na plevel Xact™: Kvalitní pracovní nůž na plevel Xact 1027045 značky Fiskars využijete pro různé práce doma či na cestách. Je velmi ostrý, čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli. Disponuje ergonomicky tvarovanou pogumovanou rukojetí SoftGrip s ochranou proti sklouznutí ruky. Tento nůž je vhodný na rychlé a precizní odstraňování plevele či mechu ze spár mezi dlaždicemi. Celková délka tohoto nože je 330 mm a hmotnost 270 g. Klíčové vlastnosti nože Fiskars Xact 1027045Pracovní nůž ve stříbrném provedení s oranžovými a černými detailyFiskars Xact 1027045 pro rychlé a precizní odstraňování plevele a mechu ze spárČepel z nerezové oceliErgonomicky tvarovaná pogumovaná rukojeť SoftGrip pro pevné držení a snadnou manipulaciCelková délka nože 330 mmHmotnost pouze 270 g

Xact nůž na plevel Fiskars 1027045

Ruční škrabka na plevel, která má nůž s dvojitým ostřím a otvor na zavěšení. Ideální na rychlé odstranění plevele a mechu i v těžko dostupných místech.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní nářadí, patří značce Fiskars, naleznete ho u prodejce Tera.cz.

Produkt Fiskars Nůž na plevel Xact™ má přiřazen EAN kód 6411501351029.

Fiskars Nůž na plevel Xact™ - parametry produktu

Fiskars Nůž na plevel Xact™ - historie ceny a dostupnosti

Fiskars Nůž na plevel Xact™ - další zajímavé produkty

Fiskars Nůž na plevel Xact™ - jak nakoupit nejvýhodnější?