Fiskars Motyčka QuikFit

Fiskars Motyčka QuikFit

Fiskars Motyčka QuikFit

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 309 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fiskars Motyčka QuikFit - popis produktu

Motyka Fiskars Motyčka QuikFit: Motyčka o rozměrech 25 × 18,5 cm a hmotnosti 250 gramů může být s lehkostí a intuitivně připevněna na násadu QuikFit prostřednictvím stejnojmenného zámku, který jednotlivé komponenty k sobě pevně připojí, a práce je tak jednoduší a méně namáhavá. S jistotou si vy i vaše zahrada tento variabilní nástroj oblíbí. Připravte váš zeleninový či okrasný záhon o nechtěný plevel prostřednictvím motyčky Fiskars QuikFit, na jejíž výrobu bylo použito nerezové oceli. Díky tomuto materiálu je pracovní náčiní velice odolné, pevné a můžete se těšit na jeho dlouhou životnost.Klíčové vlastnostiVhodné pro úpravu vaší zahradyKompatibilní s nářadím výrobkové řady QuikFitVyvedeno z kvalitního materiáluRozměry: 25 × 18,5 cmHmotnost: 250 gramů Motyčka o rozměrech 25 × 18,5 cm a hmotnosti 250 gramů může být s lehkostí a intuitivně připevněna na násadu QuikFit prostřednictvím stejnojmenného zámku, který jednotlivé komponenty k sobě pevně připojí, a práce je tak jednoduší a méně namáhavá. S jistotou si vy i vaše zahrada tento variabilní nástroj oblíbí. 

Motyka Fiskars Quikfit 136503

Šikovná motyčka QuikFit Fiskars 1000677 s ostrou čepelí pro kultivaci půdy a odstraňování plevele. Pracovní část je z kvalitní nerezové oceli. Používá se s násadami QuikFit™.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Fiskars Motyčka QuikFit má přiřazen EAN kód 5905568540379.

Fiskars Motyčka QuikFit - parametry produktu

Fiskars Motyčka QuikFit - historie ceny a dostupnosti

Fiskars Motyčka QuikFit - další zajímavé produkty

Fiskars Motyčka QuikFit - jak nakoupit nejvýhodnější?