Fiskars Motyčka QuikFit 3 ostré hrany

Fiskars Motyčka QuikFit 3 ostré hrany

Fiskars Motyčka QuikFit 3 ostré hrany

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fiskars Motyčka QuikFit 3 ostré hrany - popis produktu

Motyka Fiskars Motyčka QuikFit 3 ostré hrany: Produkt o velikosti 31,5 × 13 cm a hmotnosti 240 gramů je vyveden z kvalitní kalené oceli, která dosahuje dlouhé životnosti a vyznačuje se vysokou odolností. Pro zkrášlení vaší zahrady můžete využít této motyčky od společnosti Fiskars, která je opatřena o tři ostré strany. Z toho důvodu může být variabilně využívána v menších i velkých prostorech trávníku, políčka či zahrady. Produkt o velikosti 31,5 × 13 cm a hmotnosti 240 gramů je vyveden z kvalitní kalené oceli, která dosahuje dlouhé životnosti a vyznačuje se vysokou odolností. Motyka může být snadno připevněna prostřednictvím upínacího systému na nástavec QuikFit, který zajistí, že práce bude jednoduší a mnohem méně náročná. Klíčové vlastnostiVšestranně využitelná motykaKompatibilní s nástroji QuikFitVyvedeno z kvalitního materiáluRozměry: 31,5 × 13 cmHmotnost: 240 gramů

Motyčka QuikFit™, 3 ostré hrany

Motyčka se speciálním naostřením tří hran pro snadnou práci. Používá se s násadami QuikFit™, mající unikátní automatický dvojitý zamykací systém - vítěz ocenění Red Dot Award.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Fiskars Motyčka QuikFit 3 ostré hrany má EAN kód 5905568540430.

Fiskars Motyčka QuikFit 3 ostré hrany - parametry produktu

Fiskars Motyčka QuikFit 3 ostré hrany - historie ceny a dostupnosti

Fiskars Motyčka QuikFit 3 ostré hrany - další zajímavé produkty

Fiskars Motyčka QuikFit 3 ostré hrany - jak nakoupit nejvýhodnější?