Fiskars Kultivátor QuikFit s motyčkou

Fiskars Kultivátor QuikFit s motyčkou

Fiskars Kultivátor QuikFit s motyčkou

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fiskars Kultivátor QuikFit s motyčkou - popis produktu

Kultivátor Fiskars Kultivátor QuikFit s motyčkou: Praktický a jednoduchý nástroj pro kultivaci a provzdušnění půdy, to je dvojitý kultivátor Fiskars QuikFit, který je vybavený třemi hroty a motyčkou. Jedná se o účinné a lehké zařízení z kalené oceli s hmotností pouze 510 gramů, vhodné také pro přípravu záhonů. Kvalitní materiály zajišťují, že je kultivátor odolný a při používání se neohýbá. Mechanismus zámku QuikFit umožňuje kultivátor připojit na univerzální násadu.Klíčové vlastnostiDvojitý kultivátor s motyčkou pro provzdušňování půdyPro práci slouží tři hroty a motyčkaKalená ocel pro větší pevnostTvarovaná rukojeť poskytuje pevný úchopMožnost připevnění na univerzální násadu

Kultivátor Fiskars 136512 malý QuikFit™ s motyčkou

Řada Fiskars QuikFit™ zahrnuje 36 výměnných nástavců na nepřeberné množství prací na zahradě, jako je řezání, provzdušňování půdy, hrabání, odklízení sněhu a další. Zamykací mechanismus Fiskars QuikFit™ umožňuje jedním rychlým pohybem měnit nástavce.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Fiskars Kultivátor QuikFit s motyčkou je označen EAN kódem 5905568540416.

Fiskars Kultivátor QuikFit s motyčkou - parametry produktu

Fiskars Kultivátor QuikFit s motyčkou - historie ceny a dostupnosti

Fiskars Kultivátor QuikFit s motyčkou - další zajímavé produkty

Fiskars Kultivátor QuikFit s motyčkou - jak nakoupit nejvýhodnější?