Fiskars QuikFit Kartáč na spáry

Fiskars QuikFit Kartáč na spáry

Fiskars QuikFit Kartáč na spáry

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fiskars QuikFit Kartáč na spáry - popis produktu

Kartáč Fiskars Kartáč QuikFit na spáry: Kartáč na čištění dlažby a spár je vhodný k odstranění plevele, mechu a ztvrdlého bláta. Odolné ocelové štětiny jsou záměrně nasměrovány proti sobě do tvaru písmene V. Díky tomu je možné kartáčem vyčistit i velmi úzké spáry. Přední čepel zase můžete využít pro odstranění houževnatého plevele. Kartáč je vyroben z odolného polymeru FiberComp vyztuženého skelnými vlákny. Zajisté oceníte nízkou hmotnost 160 g a mechanismus zámku QuikFit, který umožňuje rychle připojit kartáč na násadu nebo adaptér. Usnadněte si práci s tímto praktickým kartáčem a mějte vaší dlažbu neustále čistou. Klíčové vlastnostiocelové štětinyodstraňuje plevel, mech a blátočistí úzké spáryodolný materiálQuikFit mechanismus

Kartáč na dlažbu Fiskars 135522 QuikFit™

Řada Fiskars QuikFit™ zahrnuje 36 výměnných nástavců na nepřeberné množství prací na zahradě, jako je řezání, provzdušňování půdy, hrabání, odklízení sněhu a další. Zamykací mechanismus Fiskars QuikFit™ umožňuje jedním rychlým pohybem měnit nástavce.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Fiskars QuikFit Kartáč na spáry má EAN kód 5905568355225.

Fiskars QuikFit Kartáč na spáry - parametry produktu

Fiskars QuikFit Kartáč na spáry - historie ceny a dostupnosti

Fiskars QuikFit Kartáč na spáry - další zajímavé produkty

Fiskars QuikFit Kartáč na spáry - jak nakoupit nejvýhodnější?