Fiskars QuikFit Hrábě 14 hrotů

Fiskars QuikFit Hrábě 14 hrotů

Fiskars QuikFit Hrábě 14 hrotů

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 379 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fiskars QuikFit Hrábě 14 hrotů - popis produktu

Hrábě Fiskars Hrábě QuikFit 14 hrotů: Fiskars hrábě QuikFit™ 1000653 pro hrabání a vyrovnání větších záhonůTyto praktické hrábě vám skvěle poslouží pro hrabání a vyrovnávání záhonů. Mají 14 hrotů z kalené karbonové oceli, která vydrží hrabání i velmi tvrdé a kamenité půdy. Pracovní část je široká 35 cm. Určitě oceníte zámkový systém QuikFit, který umožňuje spojení různého zahradního nářadí s jedinou univerzální násadou. Integrovaná objímka zajišťuje jedním pohybem rychlé a pevné spojení pracovní části a násady. Hrábě váží pouhých 428 g což vám zajistí dlouhodobé a snadné hrabání bez větší námahy. Usnadněte si práci na zahradě s těmito skvělými a praktickými hráběmi od prověřené značky Fiskars.Klíčové vlastnostizámkový systém QuikFit14 hrotůkarbonová ocelrozměry (Š × D): 35 × 20,5 cmhmotnost: 428 g

Hrábě 14 hrotů Fiskars Quikfit 135511

Hrábě vhodné na hrabání, přípravu a rovnání záhonů. Hroty vyrobeny z kalené uhlíkaté oceli.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Produkt Fiskars QuikFit Hrábě 14 hrotů má EAN kód 5905568540300.

Fiskars QuikFit Hrábě 14 hrotů - parametry produktu

Fiskars QuikFit Hrábě 14 hrotů - historie ceny a dostupnosti

Fiskars QuikFit Hrábě 14 hrotů - další zajímavé produkty

Fiskars QuikFit Hrábě 14 hrotů - jak nakoupit nejvýhodnější?