Fiskars QuikFit Hrábě na listí kovové

Fiskars QuikFit Hrábě na listí kovové

Fiskars QuikFit Hrábě na listí kovové

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 449 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fiskars QuikFit Hrábě na listí kovové - popis produktu

Hrábě Fiskars Hrábě na listí QuikFit kovové:  Fiskars hrábě QuikFit™ 1000644 široké Tyto praktické široké vějířovité hrábě vám skvěle poslouží pro hrabání listí, mechu nebo trávy na velké ploše. Mají 20 pružných hrotů. Pracovní část je široká 43 cm. Určitě oceníte zámkový systém QuikFit, který umožňuje spojení různého zahradního nářadí s jedinou univerzální násadou. Integrovaná objímka zajišťuje jedním pohybem rychlé a pevné spojení pracovní části a násady. Hrábě váží pouhých 0,445 kg což vám zajistí dlouhodobé a snadné hrabání bez větší námahy. Usnadněte si práci na zahradě s těmito skvělými a praktickými hráběmi od prověřené značky Fiskars.Klíčové vlastnostizámkový systém QuikFit20 pružných hrotůrozměry (Š × D): 43 × 47 cmhmotnost: 0,445 kg

Hrábě Quikfit Fiskars

Nová řada Fiskars QuikFit™ přináší mnoho výhod. Stačí jedna jediná univerzální násada a na ni lze nasadit velký výběr pracovních nástavců pro mnoho úkolů na zahradě.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Fiskars QuikFit Hrábě na listí kovové má přiřazen EAN kód 6411501352019.

Fiskars QuikFit Hrábě na listí kovové - parametry produktu

Fiskars QuikFit Hrábě na listí kovové - historie ceny a dostupnosti

Fiskars QuikFit Hrábě na listí kovové - další zajímavé produkty

Fiskars QuikFit Hrábě na listí kovové - jak nakoupit nejvýhodnější?