Fiskars QuikFit motyčka holandská

Fiskars QuikFit motyčka holandská

Fiskars QuikFit motyčka holandská

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fiskars QuikFit motyčka holandská - popis produktu

Motyka Fiskars Holanská motyčka QuikFit:  Produkt o rozměrech 29,5 × 12,5 cm a hmotnosti 240 gramů je vyveden kvalitní kalené borové oceli. Pokud se vydáte pracovat na zahradu a budete potřebovat odstraňovat mechy, tvarovat řádky před setbou nebo jen kypřit zeminu, jistě využijete tuto motyčku Fiskars QuikFit, která je kompatibilní s nástavci stejnojmenné výrobkové řady. Prostřednictvím jednoduchého zámku propojíte zmiňované dva komponenty intuitivně a snadno do jednoho celistvého dílu. Produkt o rozměrech 29,5 × 12,5 cm a hmotnosti 240 gramů je vyveden z kvalitní kalené borové oceli. Klíčové vlastnostiMotyčka na úpravu zahradKompatibilní s produkty QuikFitSnadná a intuitivní propojení pomocí zámkuVyvedeno z kalené borové oceliRozměry: 29,5 × 12,5 cmHmotnost: 240 gramů

Holandská motyčka Fiskars Quikfit 136502

Holandská motyčka QuikFit Fiskars 1000676. Ostrá hrana na odstranění plevelů, tvarování řádků před setím nebo k odstraňování mechu. Kvalitní kalená pracovní část z bórové oceli.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Fiskars QuikFit motyčka holandská popisuje EAN kód 5905568540362.

Fiskars QuikFit motyčka holandská - parametry produktu

Fiskars QuikFit motyčka holandská - historie ceny a dostupnosti

Fiskars QuikFit motyčka holandská - další zajímavé produkty

Fiskars QuikFit motyčka holandská - jak nakoupit nejvýhodnější?