Fiskars QuikFit česáček na ovoce

Fiskars QuikFit česáček na ovoce

Fiskars QuikFit česáček na ovoce

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 569 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fiskars QuikFit česáček na ovoce - popis produktu

Trháček na ovoce Fiskars Česáček QuikFit na ovoce:  Fiskars hrábě QuikFit™ 1000643 pro univerzální hrabání Česáček na ovoce vám usnadní práci při trhání a sklizni ovoce. Je vyroben z lehkého kompozitního FiberComp materiálu vyztuženého skelnými vlákny. Úchopy ovoce se směrem dolů zužují do tvaru V, kde je pak ostrým úzkým koncem ovoce odděleno od větve. Bavlněný sáček je snadno odnímatelný pro snadné praní a čištění. Určitě oceníte zámkový systém QuikFit, který umožňuje spojení různého zahradního nářadí s jedinou univerzální násadou. Integrovaná objímka zajišťuje jedním pohybem rychlé a pevné spojení pracovní části a násady. Trháček váží pouhých 250 g což vám zajistí dlouhodobé a snadné trhání ovoce bez větší námahy.Klíčové vlastnostizámkový systém QuikFitodnímatelný bavlněný sáčekpevný plast FiberComprozměry: 320 mmhmotnost: 250 g

Fiskars Česáček na ovoce QUIKFIT 1000693

Česáček QuikFit™je ideální nástroj pro rychlé a bezpečné sklízení ovoce. V kombinaci s lehkou teleskopickou násadou dosáhnete do výšky přes šest metrů – dokonce snadno sklidíte i ovoce z největšího ovocného stromu.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Fiskars QuikFit česáček na ovoce patří do skupiny produktů Zahradní nářadí, patří značce Fiskars, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Tera.cz.

Produkt Fiskars QuikFit česáček na ovoce má EAN kód 5905568369505.

Fiskars QuikFit česáček na ovoce - parametry produktu

Fiskars QuikFit česáček na ovoce - historie ceny a dostupnosti

Fiskars QuikFit česáček na ovoce - další zajímavé produkty

Fiskars QuikFit česáček na ovoce - jak nakoupit nejvýhodnější?