Fisher-Price Naučné karty 1 až 5

Fisher-Price Naučné karty 1 až 5

Fisher-Price Naučné karty 1 až 5

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fisher-Price Naučné karty 1 až 5 - popis produktu

Karty Fisher-Price Naučné karty 1 až 5: Naučné karty 1 až 5 Fisher-Price jsou nádhernou hračkou pro první objevy dětí již od narození. Pět oboustranných karet a dvě barevná klapátka jsou spojené praktickým poutkem, díky kterému se bude hračka miminku pohodlně držet a také ji můžete snadno vzít kamkoliv s sebou. Na předních stranách karet naleznete zářivé barvy a čísla, na zadních se nacházejí veselé obrázky zvířátek a různých tvarů. Až bude vaše děťátko větší, rádo se seznámí s čísly, tvary a roztomilými zvířecími kamarády. Vroubkovaná látka na první a poslední kartě umožňuje rozvíjet hmat dítěte, pestré barvy stimulují jeho zrak. Hračka podporuje motorické dovednosti dítěte a rozvíjí jeho smysly. Klíčové vlastnosti naučných karet 1 až 5 Fisher-Price pro děti od narozeníNaučné karty 1 až 5 Fisher-Price pro děti od narozeníOboustranné karty a dvě barevná klapátka spojuje praktické poutkoNa předních stranách karet naleznete zářivé barvy a číslaNa zadních stranách se nacházejí roztomilé obrázky zvířátek a různých tvarůVroubkovaná látka na první a poslední kartě umožňuje rozvíjet hmat dítěteHračka podporuje motoriku a smysly dítěte

Produkt Fisher-Price Naučné karty 1 až 5 patří do skupiny produktů Naučné hračky, je v nabídce značky Fisher-Price, Mattel.

Produkt Fisher-Price Naučné karty 1 až 5 popisuje EAN kód 887961772647.

Fisher-Price Naučné karty 1 až 5 - parametry produktu

Fisher-Price Naučné karty 1 až 5 - historie ceny a dostupnosti

Fisher-Price Naučné karty 1 až 5 - další zajímavé produkty

Fisher-Price Naučné karty 1 až 5 - jak nakoupit nejvýhodnější?