Fisher-Price Emoji chytrý telefon SK

Fisher-Price Emoji chytrý telefon SK

Fisher-Price Emoji chytrý telefon SK

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fisher-Price Emoji chytrý telefon SK - popis produktu

Hračka pro nejmenší Fisher-Price Emoji chytrý telefon SK: Haló, haló, je tam Pejsek? Pořiďte svému děťátku chytrý telefon, aby mohlo zavolat kamarádovi Pejskovi. Chytrý telefon Emoji je plný překvapení. Při kliknutí na tlačítka aplikací může dítě nahrávat zprávy a pouštět si písničky. Telefon je opravdu chytrý a naučí děti dny v týdnu, pozdravy a ukáže jim jak si povídat přes telefon. Telefon nabízí 75 zvuků, vět a melodií, čtyři interaktivní aplikace a také svítí. Emoji tlačítka budou lákat dětské prstíky. Dětský telefon je vyroben z odolného plastu. Hračka rozvíjí dětskou představivost a motoriku. Chytrý telefon Emoji mluví ve slovenském jazyce a je určen pro děti od 1,5 let. Klíčové vlastnosti chytrého telefonu Emoji SKChytrý telefon Emoji mluví ve slovenském jazycePomocí tlačítka aplikací může dítě nahrávat zprávy a pouštět si písničkyNaučí děti dny v týdnu, pozdravy a ukáže jak si povídat přes telefonTelefon nabízí 75 zvuků, vět a melodií, čtyři interaktivní aplikace a také svítíDětský telefon je vyroben z odolného plastuHračka rozvíjí dětskou představivost a motorikuChytrý telefon Emoji je určen pro děti od 1,5 let Rozměry telefonu:8 × 2,5 × 15,5 cm

Produkt Fisher-Price Emoji chytrý telefon SK patří do skupiny produktů Interaktivní hračky, je v nabídce značky Fisher-Price, Mattel.

Produkt Fisher-Price Emoji chytrý telefon SK má EAN kód 887961615135.

Fisher-Price Emoji chytrý telefon SK - parametry produktu

Fisher-Price Emoji chytrý telefon SK - historie ceny a dostupnosti

Fisher-Price Emoji chytrý telefon SK - další zajímavé produkty

Fisher-Price Emoji chytrý telefon SK - jak nakoupit nejvýhodnější?