FIRST DEGREE FITNESS Apollo V

FIRST DEGREE FITNESS Apollo V

FIRST DEGREE FITNESS Apollo V

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 23 790 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

FIRST DEGREE FITNESS Apollo V - popis produktu

Veslařský trenažér FIRST DEGREE FITNESS Apollo V: Prémiový veslařský trenažer of First Degree.First Degree Apollo V nabízí efektivní způsob procvičení téměř celého těla. Posilovat přitom budete s přirozeným mediem vodou, neboť integrovaná nádrž na vodu slouží jako odpor během cvičení. Díky jeho specifickému provedení umožňuje okamžitý záběr během cviku. Vyniká svým stabilním provedením a pevnou pojezdovou konstrukcí, která zajistí hladké cvičení. A aby se vám na stroji cvičilo také co nejvíce komfortně, je vybavený tvarovaným sedadlem, které disponuje vroubkovaným povrchem, a ergonomickou rukojetí zajišťující optimální přilnavost. K pohodlí při tréninku přispějí také neklouzavé opěry pro nohy.Klíčové vlastnosti veslařského trenažeru First Degree Apollo V Veslařský trenažer vhodný pro domácí použitíZajistí posilování téměř celého tělaIntegrovaná nádrž na vodu slouží jako odpor během cvičeníMožnost regulace průtoku vody v bubnuUmožňuje okamžitý záběr během cvikuStabilní ocelová konstrukce s dřevěným obloženímHladké cvičení díky kvalitnímu pojezduTvarované sedlo a ergonomické rukojeti pro pohodlí při tréninkuNeklouzavé opěry pro nohyVestavěný počítač zobrazující aktuální informace ze cvičeníFirst Degree Apollo V je kompatibilní s měřičem srdečního tepu PolarBarevné provedení: hnědo-černéFirst Degree Apollo V umožní plynulý pohybZátěžový buben trenažéru First Degree Apollo V nastavíte velmi snadno, a to pouhým otočením regulace zátěže, čímž zároveň regulujete průtok vody v bubnu. Při tahu se v bubnu pohybují lopatky, které před sebou tlačí vodu. Ta proudí přes nastavenou regulaci, kde se vytváří odpor. Právě kvůli tomuto unikátnímu systému je pohyb velmi plynulý, což je důležité pro kvalitní trénink.Veslařský trenažér First zobrazuje hodnoty tréninkuSoučástí trenažeru je vestavěný počítač, který umí zobrazit všechny podstatné údaje. Samozřejmostí je možnost připojení k počítači, kde můžete zanalyzovat své tréninky. Přímo při aktivitě pak můžete sledovat aktuální informace o vašem tréninku. Přístroj je také kompatibilní s měřičem srdečního tepu Polar. Jeho ocelová konstrukce s imitací dřevěného obložení je doplněná o transportní kolečka, která zajistí snadné přemísťování. Hledáte-li posilovací stroj do vaší domácí posilovny, na kterém procvičíte téměř celé tělo, First Degree Apollo V je skvělou volbou.Rozměry:213,5 × 55 × 54 cmHmotnost:40 kgNosnost:150 kg

Produkt FIRST DEGREE FITNESS Apollo V lze nalézt mezi produkty ve skupině Veslovací trenažéry, patří pod značku First Degree.

Tento produkt naleznete ve skupině Veslařské trenažéry, vyrábí jej značka First Degree.

Produkt FIRST DEGREE FITNESS Apollo V je označen EAN kódem 4895147802046.

FIRST DEGREE FITNESS Apollo V - parametry produktu

FIRST DEGREE FITNESS Apollo V - historie ceny a dostupnosti

FIRST DEGREE FITNESS Apollo V - další zajímavé produkty

FIRST DEGREE FITNESS Apollo V - jak nakoupit nejvýhodnější?