Finnlo Aquon Evolution

Finnlo Aquon Evolution

Finnlo Aquon Evolution

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 29 590 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Finnlo Aquon Evolution - popis produktu

Veslařský trenažér Finnlo Aquon Evolution:   Chcete se věnovat zlepšení své kondice a toužíte po úbytku tuků? V tom případě se můžete spolehnout na veslařský trenažer Finnlo Aquon Evolution s magnetickou brzdou pro domácí využití. Řada Aquon je charakteristická magneticko-vzduchovým mechanismem vytváření odporu. Na veslařským trenažeru simulujete veslování, které poskytuje silový a zároveň vytrvalostní trénink. Stroj je ovládán elektronicky. Finnlo Aquon Evolution má invertní LCD displej a tréninkový počítač, který nabízí 8 trvale zobrazených hodnot. Balíček 17 programů, z toho 12 přednastavených profilů tratí, 1 uživatelský a 4 HRC programy. Stroj je vybaven transportními kolečky pro snadnější manipulaci. Klíčové vlastnosti veslařského trenažeru Finnlo Aquon Evolution Zlepší kondici a napomůže úbytku tuků Simulujete veslování, které poskytuje silový a zároveň vytrvalostní trénink Finnlo Aquon Evolution s magnetickou brzdou Trenažer pro domácí využití Řada Aquon je charakteristická magneticko-vzduchový mechanismem  Stroj je ovládán elektronicky Invertní LCD displej a tréninkový počítač Balíček 17 programů, z toho 12 přednastavených profilů tratí, 1 uživatelský a 4 HRC programy Stroj je vybaven transportními kolečky pro snadnější manipulaci Tréninkový počítač Nabízí 17 tréninkových programů s 8 trvale zobrazenými hodnotami. Manuální režim Count-up umožňuje standardní načítání měřených hodnot od 0. Count-down umožňuje nastavení cílových hodnot pro čas, vzdálenost, spotřebu energie s jejich odpočtem. Počítač dále nabízí 12 profilových programů tratí, 4 pulsem řízené tréninky HRC. Zajímavým jistě bude také program Race, kde lze nastavit požadované tempo záběrů a délku trati a závodit s virtuální vodí. Paměť pro 4 uživatele se zadáním osobních údajů - pohlaví, věk, váha, výška.  Hmotnost stroje:45 kg Nosnost stroje: 150 kg Rozměry stroje:240 × 50 × 107 cm Pojezd sedáku: pojezd s ložisky Opěrky nohou: profesionální nášlapy s možností polohování

Produkt Finnlo Aquon Evolution patří do skupiny produktů Veslovací trenažéry, patří pod značku FINNLO, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Veslařské trenažéry, vyrábí jej značka FINNLO, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Finnlo Aquon Evolution popisuje EAN kód 4005251370502.

Finnlo Aquon Evolution - parametry produktu

Finnlo Aquon Evolution - historie ceny a dostupnosti

Finnlo Aquon Evolution - další zajímavé produkty

Finnlo Aquon Evolution - jak nakoupit nejvýhodnější?