FIBARO Walli Ethernet zásuvka

FIBARO Walli Ethernet zásuvka

FIBARO Walli Ethernet zásuvka

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 529 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

FIBARO Walli Ethernet zásuvka - popis produktu

Zásuvka FIBARO Walli Ethernet zásuvka: Zásuvka Fibaro Wall Ethernet obsahuje 2 zásuvky RJ45 kategorie 6. Můžete ji využít pro standartní ethernové zástrčky. Výhodou je, že zde bude větší prostor pro dráty, jelikož tloušťka mechanismu je velice malá. Co jistě ocení uživatelé výrobků Fibaro, je fakt, že zásuvka perfektně ladí s mechanismy ostatních prvků řady Walli ve více-rámečcích. Hlavní přednosti zásuvky Fibaro Walli Ethernet Walli Ethernet obsahuje 2 zásuvky RJ45 kategoriePoužívá se pro standartní ethernové zástrčkyMalá tloušťka mechanismu vytváří větší prostor pro drátyZásuvka perfektně ladí s mechanismy ostatních prvků řady Walli ve více-rámečcíchPro instalaci do krabic: O = 60 mm Rozměry: 86 × 86 × 42 mm

Produkt FIBARO Walli Ethernet zásuvka patří do skupiny produktů Síťové zásuvky, vyrábí jej značka FIBARO, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Síťové rozdvojky, patří značce FIBARO, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt FIBARO Walli Ethernet zásuvka označuje EAN kód 5902701701383.

FIBARO Walli Ethernet zásuvka - parametry produktu

FIBARO Walli Ethernet zásuvka - historie ceny a dostupnosti

FIBARO Walli Ethernet zásuvka - další zajímavé produkty

FIBARO Walli Ethernet zásuvka - jak nakoupit nejvýhodnější?