Fibaro Radiator Thermostat, Z-Wave plus

Fibaro Radiator Thermostat, Z-Wave plus

Fibaro Radiator Thermostat, Z-Wave plus

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 562 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fibaro Radiator Thermostat, Z-Wave plus - popis produktu

Termostatická hlavice Fibaro Radiator Thermostat, Z-Wave plus: Termostatická hlavice Fibaro je inteligentní způsob pro regulaci vytápění. Teplotu změníte tedy nejen ručně, ale hlavně na dálku pomocí mobilní aplikace nebo chytrou automatizací se systémem chytrých prvků Fibaro. Sama hlavice má zabudovaný senzor teploty, kterým detekuje otevřené okno a topení uzavře, a dokáže také spolupracovat s externím čidlem teploty nebo se zařadit do systému Z-Wave. Pokročilý algoritmus řízení a časové programy sníží náklady na vytápění až o 42 % a zajistí optimální teplo, když budete potřebovat. Již žádné zbytečné plýtvání. Klíčové vlastnosti termostatické hlavice Fibaro Radiator ThermostatRegulace na dálku přes mobilní aplikaci i ručněRozvrh vytápění s možností okamžitého přizpůsobeníBarevný LED kruh indikuje teplotu v místnostiFunguje s většinou typů radiátorových ventilů (M30 x 1,5, RTD-N, RA-N)Spolupracuje se systémem Z-Wave

Produkt Fibaro Radiator Thermostat, Z-Wave plus lze nalézt mezi produkty ve skupině Termostatické hlavice, patří pod značku FIBARO, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Fibaro Radiator Thermostat, Z-Wave plus popisuje EAN kód 5902701701062.

Fibaro Radiator Thermostat, Z-Wave plus - parametry produktu

Fibaro Radiator Thermostat, Z-Wave plus - historie ceny a dostupnosti

Fibaro Radiator Thermostat, Z-Wave plus - další zajímavé produkty

Fibaro Radiator Thermostat, Z-Wave plus - jak nakoupit nejvýhodnější?