Feel Eco Prostředek na nádobí s vůní maliny 1l

Feel Eco Prostředek na nádobí s vůní maliny 1l

Feel Eco Prostředek na nádobí s vůní maliny 1l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 109 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Feel Eco Prostředek na nádobí s vůní maliny 1l - popis produktu

Skvělá účinnost, která není na úkor vašeho zdraví a životního prostředí. Inspirován kosmetikou je šetrný k pokožce, ale nemilosrdný k špíně. Použijte ho bez obav i na mytí ovoce. Jemná vůně malin vám nechá vzpomenout na pozdní léto v přírodě.

  • Dermatologicky testováno
  • Skvělé výsledky v „talířových“ mycích testech
  • Díky pH 5,5 nedráždí a nevysušuje pokožku
  • Vyvážené složení s glycerinem pomáhá péči o kůži
  • Vhodný i na mytí ovoce a zeleniny
  • Účinný při odstraňování vosku, špíny, prachu, postřiků a konzervantů z ovoce a zeleniny

Jak používat

Nemyjte nádobí pod tekoucí vodou, ale napusťte ji do dřezu a přidejte doporučenou dávku výrobku.

Ovoce umyté přípravkem Feel Eco opláchněte v čísté vodě. Díky snadné oplachovatelnosti neulpí na povrchu a je spláchnut spolu s nečistotami.

Složení

Naše hvězda! Základem jsou aktivní látky z přírodních olejů a cukrů, doplněné zjemňujícími látkami a také panthenolem. Účinný prostředek nejen na mytí nádobí, ale i ovoce, s letní vůní malin. Snadno se oplachuje a nezatěžuje pokožku rukou.

5% nebo více, avšak méně než 15%:
  • Aniontové povrchově aktivní látky
  • Aktivní látky na bázi rostlinných olejů (zejména řepkový, kokosový a palmový), které dodávají výrobku pěnivost a účinnost.
méně než 5 %:
  • Amfoterní povrchově aktivní látky
  • Látky na bázi rostlinných olejů (řepkový, kokosový a částečně palmový), které u přípravku zajišťují jemnost k naší pokožce.
  • Neiontové povrchově aktivní látky
  • Látky na bázi rostlinných olejů a cukrů (řepkový, kokosový a částečně palmový a glukóza). Zajišťují odmaštění a odstranění špíny.
  • Parfémy
  • Směs esenciálních olejů, extraktů a vzácné syntetické složky, které se sice v přírodě vyskytují, ovšem v nedostatečném množství. Parfémy určují vůni produktu, přinášejí radost, uklidňují i povzbuzují.
  • PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE
Povinné informace - Varování

H319 Způsobuje vážné podráždění očí. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P280 Používejte ochranné brýle/ obličejový štít. P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. P337 + P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ ošetření. Skladujte v suchu a temnu při teplotách od 5 do 25°C. Datum výroby a spotřeby je uvedeno na obalu.


 

Feel Eco Prostředek na nádobí Malina 1 l Dermatologicky testováno Skvělé výsledky v „talířových“ mycích testech Díky pH 5,5 nedráždí a nevysušuje pokožku Vyvážené složení s glycerinem pomáhá péči o kůži Vhodný i na mytí ovoce a zeleniny Účinný při odstraňování vosku, špíny, prachu, postřiků a konzervantů z ovoce a zeleniny Varování: Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle/ obličejový štít. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ ošetření. Skladujte v suchu a temnu při teplotách od 5 do 25°C. Datum výroby a spotřeby je uvedeno na obalu. Obal: 1 l lahev, HDPE. Plně recyklovatelný obal. Složení: 5% nebo více, avšak méně než 15%: Aniontové povrchově aktivní látky; méně než 5 %: Amfoterní povrchově aktivní látky, Neiontové povrchově aktivní látky, Parfémy, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE. Použití na nádobí: Nemyjte nádobí pod tekoucí vodou, ale napusťte ji do dřezu a přidejte doporučenou dávku výrobku.   Použití na ovoce: Ovoce umyté přípravkem Feel Eco opláchněte v čísté vodě. Díky snadné oplachovatelnosti neulpí na povrchu a je spláchnut spolu s nečistotami. Skvělá účinnost, která není na úkor vašeho zdraví a životního prostředí. Inspirován kosmetikou je šetrný k pokožce, ale nemilosrdný k špíně. Použijte ho bez obav i na mytí ovoce. Jemná vůně malin vám nechá vzpomenout na pozdní léto v přírodě.

Eko prostředek na nádobí FeelEco na nádobí malina 1 l:Přemýšlíte o ekologičtější variantě přípravku na nádobí? FeelEco na nádobí malina 1 l odpovídá vysokým standardům kvality a velkou měrou šetří jak životní prostředí, tak vaše ruce. Nehrozí vám žádné zdravotní komplikace, protože má oporu v náležitých dermatologických testech. Ve složení, které je bezpečné a přírodní, neobjevíte vůbec žádné škodlivé fosfáty. Pokud fandíte prostředkům s vůní, zamilujete si ho, neboť má nezaměnitelnou parfemaci. Aby plně naplnil definici ekologického přípravku, jeho obal je vyroben z recyklovatelného materiálu. K dalším nepochybným skutečnostem patří to, že u něj neproběhlo testování na zvířatech. Eko prostředek na nádobí FeelEco získáte v balení o objemu 1000 ml. Základní vlastnosti eko prostředku na nádobí FeelEco na nádobí malina 1 l Je maximálně šetrný jak k přírodě, tak k vašim rukám FeelEco na nádobí malina 1 l vás rozzáří svou příjemnou vůní Disponuje recyklovatelným obalem Bez obsahu škodlivých fosfátů Tento prostředek vznikl, aniž by byl testován na zvířatech Prošel potřebnými dermatologickými testy Naprosto přírodní složení Objem eko prostředku na nádobí FeelEco: 1000 ml

Prostředek na nadobí s vůní maliny má účinnost, která není na úkor vašeho zdraví a životního prostředí. Jemná vůně malin vám nechá vzpomenout na pozdní léto v přírodě. Je šetrný k pokožce, ale nemilosrdný k špíně. Použijte ho bez obav i na mytí ovoce. Dermatologicky testováno, certifikace EU Ecolabel Skvělé výsledky v „talířových“ mycích testech Díky pH 5,5 nedráždí a nevysušuje pokožku. Účinný při odstraňování vosku, špíny, prachu, postřiků a konzervantů z ovoce a zeleniny.

Tento produkt naleznete ve skupině Mytí nádobí, patří značce FEEL ECO, FeelEco, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Vitalcountry.cz a je vhodný , , unisex.

Produkt Feel Eco Prostředek na nádobí s vůní maliny 1l patří do skupiny produktů Mycí prostředky, patří pod značku FEEL ECO, FeelEco, v nabídce prodejce Alza.cz, Vitalcountry.cz a je navržen , , unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Ekologické nádobí od značky FEEL ECO, FeelEco v nabídce e-shopu Alza.cz, Vitalcountry.cz a je designován , , unisex.

Produkt Feel Eco Prostředek na nádobí s vůní maliny 1l popisuje EAN kód 8594005476547.

Feel Eco Prostředek na nádobí s vůní maliny 1l - parametry produktu

Feel Eco Prostředek na nádobí s vůní maliny 1l - historie ceny a dostupnosti

Feel Eco Prostředek na nádobí s vůní maliny 1l - další zajímavé produkty

Feel Eco Prostředek na nádobí s vůní maliny 1l - jak nakoupit nejvýhodnější?