Feel Eco Prostředek na nádobí, ovoce a zeleninu 1 l

Feel Eco Prostředek na nádobí, ovoce a zeleninu 1 l

Feel Eco Prostředek na nádobí, ovoce a zeleninu 1 l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 109 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Feel Eco Prostředek na nádobí, ovoce a zeleninu 1 l - popis produktu

Feel Eco Prostředek na nádobí, ovoce a zeleninu 1 l Dermatologicky testováno Skvělé výsledky v „talířových“ mycích testech Díky pH 5,5 nedráždí a nevysušuje pokožku Vyvážené složení s glycerinem pomáhá péči o kůži Vhodný i na mytí ovoce a zeleniny Účinný při odstraňování vosku, špíny, prachu, postřiků a konzervantů z ovoce a zeleniny Varování: Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle/ obličejový štít. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ ošetření. Skladujte v suchu a temnu při teplotách od 5 do 25°C. Datum výroby a spotřeby je uvedeno na obalu. Obal: 1 l lahev, HDPE. Plně recyklovatelný obal. Složení: 5% nebo více, avšak méně než 15%: Aniontové povrchově aktivní látky; méně než 5 %: Amfoterní povrchově aktivní látky, Neiontové povrchově aktivní látky, Parfémy, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE. (Základem jsou aktivní látky z přírodních olejů a cukrů, doplněné zjemňujícími látkami a také panthenolem. Účinný prostředek nejen na mytí nádobí, ale i ovoce, s čerstvou vůní ovoce a zeleniny. Snadno se oplachuje a nezatěžuje pokožku rukou.) Použití na nádobí: Nemyjte nádobí pod tekoucí vodou, ale napusťte ji do dřezu a přidejte doporučenou dávku výrobku.   Použití na ovoce: Ovoce umyté přípravkem Feel Eco opláchněte v čísté vodě. Díky snadné oplachovatelnosti neulpí na povrchu a je spláchnut spolu s nečistotami. Skvělá účinnost, která není na úkor vašeho zdraví ani životního prostředí. Inspirován kosmetikou je šetrný k pokožce, ale nemilosrdný ke špíně. Můžete jej bez obav použít i na mytí ovoce a zeleniny. Vítěz nezávislého hodnocení v časopise dTest.

Eko prostředek na nádobí FeelEco na nádobí, ovoce a zeleninu 1 l:Rádi byste na mytí nádobí používali ekologičtější prostředek? FeelEco na nádobí, ovoce a zeleninu 1 l dosahuje vysoké kvality a šetří nejen životní prostředí, ale i pokožku vašich rukou. Nemusíte mít obavy, že by byl jakkoliv zdravotně závadný, protože má za sebou náležité dermatologické testy. Ve složení, které je samozřejmě čistě přírodní, neobjevíte žádnou stopu po škodlivých fosfátech. Zcela jistě si ho oblíbíte, pokud dáváte přednost prostředkům s vůní, neboť vyniká svou příjemnou parfemací. Aby se do písmene naplnila slova o ekologickém přípravku, jeho obal je vyroben z recyklovatelného materiálu, který nazatěžuje přírodu. Co dalšího vás jistě nepřekvapí, je to, že u něj neproběhlo testování na zvířatech. Eko prostředek na nádobí FeelEco máte k dispozici v balení o objemu 1000 ml. Zajímavé funkce eko prostředku na nádobí FeelEco na nádobí, ovoce a zeleninu 1 l Poděkuje mu jak příroda, tak vaše ruce FeelEco na nádobí, ovoce a zeleninu 1 l vás rozzáří svou příjemnou vůní Nejen ochránce přírody potěší jeho recyklovatelný obal Neobsahuje nebezpečné fosfáty Při vývoji tohoto prostředku nebylo použito testování na zvířatech Mycí prostředek s dermatologickými testy Oceníte jeho přírodní složení Objem eko prostředku na nádobí FeelEco je 1000 ml

Prostředek Nádobí ovoce je určen na ruční mytí nádobí a k mytí ovoce a zeleniny. Efektivně odstraňuje mastnostu a nečistoty z mytého nádobí a zanechá je čisté beze šmouh. Dermatologicky testováno, certifikace EU Ecolabel. Skvělé výsledky v „talířových“ mycích testech. Díky pH 5,5 nedráždí a nevysušuje pokožku. Vyvážené složení s glycerinem pomáhá péči o kůži. Vhodný i na mytí ovoce a zeleniny Účinný při odstraňování vosku, špíny, prachu, postřiků a konzervantů z ovoce a zeleniny.

Produkt Feel Eco Prostředek na nádobí, ovoce a zeleninu 1 l lze nalézt mezi produkty ve skupině Mytí nádobí, patří značce FEEL ECO, FeelEco, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Vitalcountry.cz a je vhodný unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Ekologické nádobí od značky FEEL ECO, FeelEco v nabídce e-shopu Alza.cz, Vitalcountry.cz a je designován unisex.

Produkt Feel Eco Prostředek na nádobí, ovoce a zeleninu 1 l označuje EAN kód 8594005473263.

Feel Eco Prostředek na nádobí, ovoce a zeleninu 1 l - parametry produktu

Feel Eco Prostředek na nádobí, ovoce a zeleninu 1 l - historie ceny a dostupnosti

Feel Eco Prostředek na nádobí, ovoce a zeleninu 1 l - další zajímavé produkty

Feel Eco Prostředek na nádobí, ovoce a zeleninu 1 l - jak nakoupit nejvýhodnější?