FEEL ECO Baby hypoalergenní odstraňovač skvrn 200 ml

FEEL ECO Baby hypoalergenní odstraňovač skvrn 200 ml

FEEL ECO Baby hypoalergenní odstraňovač skvrn 200 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 109 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

FEEL ECO Baby hypoalergenní odstraňovač skvrn 200 ml - popis produktu

Feel Eco odstraňovač skvrn Baby 200 ml Dermatologicky testováno Vhodný pro prádlo kojenců, batolat, dětí a osob s citlivou pokožkou Vhodný pro bílé i barevné prádlo Účinný na skvrny od potravin, mastnoty, kosmetiky, bláta i trávy Bez parfemace, alergenů a konzervantů Všechny povrchově aktivní složky jsou snadno biologicky rozložitelné Varování: H319 Způsobuje vážné podráždění očí. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P280 Používejte ochranné brýle / obličejový štít. P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. P337+P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ ošetření. Skladujte v suchu a temnu. Datum výroby a spotřeby je uvedeno na obalu. Obal: 200 ml lahev, HDPE. Plně recyklovatelný obal. Složení: 5 % nebo více, avšak méně než 15 %: Aniontové povrchově aktivní látky, Neiontové povrchově aktivní látky; méně než 5 %: Enzymy, Mýdlo (Konzervanty, parfemaci ani alergeny v Odstraňovači skvrn pro děti nenajdete.) Použití: Aplikujte odstraňovačv dostatečném množství několika stisky rozprašovače na skvrnu a blízké okolí. Ošetřenou skvrnu můžete vhodným kartáčkem napěnit z obou stran, nechat působit a dát ji vyprat bězným způsobem. Dermatologicky testovaný prostředek na bílé i barevné prádlo kojenců, batolat, dětí a osob s citlivou pokožkou. Účinný na odstraňování skvrn od potravin, kosmetiky, bláta i trávy. Obal s praktickým rozprašovačem pro přímou aplikaci na skvrnu a blízké okolí.

Odstraňovač skvrn FeelEco odstraňovač skvrn Baby 200 ml:Musíte často řešit problém s velmi odolnými skvrnami a snažíte se tomu navždy učinit přítrž? Odstraňovač skvrn FeelEco patří k vysoce efektivním přípravkům vhodným na barevné prádlo, bílé prádlo a černé prádlo. Bez problému si poradí se skvrnami od trávy a od potu. Jeho účinky se zvětší při teplotě 30 °C, nejlepších výsledků dosahuje při takovéto teplotě. Ptáte-li se na způsob aplikace, Odstraňovač skvrn FeelEco odstraňovač skvrn Baby 200 ml musíte na skvrny nanést ještě před samotným praním. U tohoto balení najdete 200 ml výborného odstraňovače skvrn. Podstatné funkce odstraňovače skvrn FeelEco odstraňovač skvrn Baby 200 ml Maximálně efektivně bojuje se zvlášť odolnými skvrnami Hodí se na barevné prádlo, bílé prádlo a černé prádlo Odstraňovač skvrn FeelEco se musí používat před samotným praním Je vhodné jej používat při teplotě vody 30 °C Prodávané balení odstraňovače skvrn FeelEco o objemu 200 ml Odstraňovač skvrn FeelEco je dodáván v balení o hmotnosti 200 g Typ prádla: na dětské prádlo

Odstraňovač skvrn Baby je dermatologicky testovaný prostředek na bílé i barevné prádlo kojenců, batolat, dětí a osob s citlivou pokožkou.

Produkt FEEL ECO Baby hypoalergenní odstraňovač skvrn 200 ml patří do skupiny produktů Prací prostředky, vyrábí jej značka FEEL ECO, FeelEco, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Vitalcountry.cz a je vhodný unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Praní prádla, patří značce FEEL ECO, FeelEco, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Vitalcountry.cz a je určen unisex.

Produkt FEEL ECO Baby hypoalergenní odstraňovač skvrn 200 ml patří do skupiny produktů Odstraňovače skvrn od značky FEEL ECO, FeelEco v nabídce e-shopu Alza.cz, Vitalcountry.cz a je vhodný unisex.

Produkt FEEL ECO Baby hypoalergenní odstraňovač skvrn 200 ml má EAN kód 8594005477315.

FEEL ECO Baby hypoalergenní odstraňovač skvrn 200 ml - parametry produktu

FEEL ECO Baby hypoalergenní odstraňovač skvrn 200 ml - historie ceny a dostupnosti

FEEL ECO Baby hypoalergenní odstraňovač skvrn 200 ml - související články v blogu

Jak vybrat pračku a sušičku prádla?

Praní je nezbytnou činností v každé domácnosti.

FEEL ECO Baby hypoalergenní odstraňovač skvrn 200 ml - další zajímavé produkty

FEEL ECO Baby hypoalergenní odstraňovač skvrn 200 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?