Feel Eco Komplexní čistič povrchů 450 ml #1156039

Feel Eco Komplexní čistič povrchů 450 ml #1156039

Feel Eco Komplexní čistič povrchů 450 ml #1156039

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 109 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Feel Eco Komplexní čistič povrchů 450 ml - popis produktu

Oceníte ho při každodenním úklidu všech nenasákavých povrchů, včetně okenních rámů a zahradního nábytku. Poradí si s každou mastnotou.

  • Vhodný pro sklokeramické desky, nerez, dřevo, plast, kancelářský nábytek, bílou techniku, okna, zrcadla, brýle a další povrchy
  • Vysoce účinný, biologicky snadno odbouratelný, šetrný k pokožce i přírodě
  • Účinné čištění bez oplachování

    

Jak používat

Přípravek nastříkejte na znečištěnou plochu a nečistoty odstraňte hadříkem nebo papírovou utěrkou, poté setřete do sucha a plochy vyleštěte. Není třeba oplachovat.

Upozornění

Čistič není vhodný k čištění nasákavých materiálů a hliníku. Horké nebo teplé plochy nechte před nanesením přípravku vychladnout. V případě pochybností o kompatibilitě přípravku s citlivými materiály vyzkoušejte odolnost povrchu nanesením na méně viditelnou část. Nekombinujte s ostatními čistícími prostředky.

Složení

Základem receptury je kvalitní líh doplněný o minerální a vodu změkčující složky a složky z rostlinných olejů. Díky tomu je komplexně použitelný na jakékoliv povrchy a nečistoty.

méně než 5 %:
  • Neiontové povrchově aktivní látky
  • Látky na bázi rostlinných olejů a cukrů (řepkový, kokosový a částečně palmový a glukóza). Zajišťují odmaštění a odstranění špíny.
  • Parfémy
  • Směs esenciálních olejů, extraktů a vzácné syntetické složky, které se sice v přírodě vyskytují, ovšem v nedostatečném množství. Parfémy určují vůni produktu, přinášejí radost, uklidňují i povzbuzují.
  • PHENOXYETHANOL
Povinné informace - Upozornění

Čistič není vhodný k čištění nasákavých materiálů a hliníku. Horké nebo teplé plochy nechte před nanesením přípravku vychladnout. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. Nemíchejte různé čisticí prostředky. Skladujte v chladu a suchu. Datum výroby a spotřeby je uvedeno na obalu.


 

Komplexní čistič povrchů oceníte při každodenním úklidu všech povrchů, včetně okenních rámů a zahradního nábytku . Poradí si s každou mastnotou.

Tento produkt se nachází v kategorii Čistící prostředky, patří pod značku FEEL ECO, naleznete jej v e-shopu Vitalcountry.cz a je navržen unisex.

Produkt Feel Eco Komplexní čistič povrchů 450 ml #1156039 lze nalézt mezi produkty ve skupině Prostředky na úklid, je v nabídce značky FEEL ECO, v nabídce prodejce Vitalcountry.cz a je určen unisex.

Produkt Feel Eco Komplexní čistič povrchů 450 ml #1156039 má EAN kód 8594005477650.

Feel Eco Komplexní čistič povrchů 450 ml - parametry produktu

Feel Eco Komplexní čistič povrchů 450 ml - historie ceny a dostupnosti

Feel Eco Komplexní čistič povrchů 450 ml - další zajímavé produkty

Feel Eco Komplexní čistič povrchů 450 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?