FeelEco aviváž s vůní bavlny 1 l (40 praní)

FeelEco aviváž s vůní bavlny 1 l (40 praní)

FeelEco aviváž s vůní bavlny 1 l (40 praní)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 99 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

FeelEco aviváž s vůní bavlny 1 l (40 praní) - popis produktu

Změkčí vaše prádlo a usnadní žehlení. Příjemná vůně přírodní bavlny, neobsahuje alergeny. Tato aviváž je vhodná i na dětské prádlo a ručníky.

  • Dermatologicky testováno, vhodné pro citlivou pokožku
  • Nižší dávkování, než je běžné
  • Neobsahuje barviva ani alergeny
  • Antistatický efekt, změkčuje prádlo
  • Všechny povrchové aktivní složky jsou snadno biologicky rozložitelné.
  • Aviváž není vhodná na prádlo obsahující přírodní vlněné materiály, funkční prádlo, materiály obsahující elastan nebo lycru a ani na prádlo, které se bude sušit v sušičce.

Jak používat

Složení

Obsahuje změkčující složky na bázi přirozených živočišných lojů. Neutralizuje elektrostatický náboj. Použitý jemný svěží parfém s vůní bavlny příjemně provoní prádlo.

5 % nebo více, avšak méně než 15 %:
  • Kationtové povrchově aktivní látky
  • Aktivní látky přidávané do aviváží. Změkčují prádlo a neutralizují elektrostatický náboj. Čistě přírodní původ na bázi živočišných tuků.
méně než 5 %:
  • Parfémy
  • Směs esenciálních olejů, extraktů a vzácné syntetické složky, které se sice v přírodě vyskytují, ovšem v nedostatečném množství. Parfémy určují vůni produktu, přinášejí radost, uklidňují i povzbuzují.
  • BENZALKONIUM CHLORIDE.
Povinné informace - Varování

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladu a suchu. Datum výroby a spotřeby je uvedeno na obalu.

 


Aviváž FeelEco aviváž s vůní bavlny 1 l (40 praní):Aviváž FeelEco dodá prádlu krásnou vůni a značnou jemnost a přispěje k snadnému žehlení. Je možné ji používat i v případě citlivější pokožky, není tedy důvod k obavám z podráždění. Vaše prádlo tak prostoupí svěží vůně, díky které si nošení oblíbeného oblečení užijete ještě více. Aviváž je parfemovaná, čímž zaručuje dlouhotrvající a intenzivní vůni. Aviváž FeelEco by měla vystačit na 40 praní. Balení má obsah 1000 ml. Aviváž byla vyrobena v České republice. Základní vlastnosti aviváže FeelEco aviváž s vůní bavlny 1 l (40 praní) Dlouhotrvající svěží vůně Kvalitní složení původem z Česka Aviváž FeelEco získáte v balení o objemu 1000 ml Vystačí až na 40 praní Přizpůsobená pro citlivější pokožku Aviváž je parfemovaná pro dlouhotrvající vůni Provoní a příjemně změkčí vyprané prádlo Usnadňuje následné žehlení prádla

Aviváž s vůní bavlny změkčí vaše prádlo a usnadní žehlení. Příjemná vůně přírodní bavlny, neobsahuje alergeny . Dermatologicky testováno, vhodné pro citlivou pokožku. Nižší dávkování než je běžné. Antistatický efekt. Všechny povrchové aktivní složky jsou snadno biologicky rozložitelné.

Tento produkt se nachází v kategorii Prací prostředky, vyrábí jej značka FEEL ECO, FeelEco, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Vitalcountry.cz a je vhodný unisex.

Produkt FeelEco aviváž s vůní bavlny 1 l (40 praní) lze nalézt mezi produkty ve skupině Praní prádla, patří značce FEEL ECO, FeelEco, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Vitalcountry.cz a je určen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Přípravky na praní, je v nabídce značky FEEL ECO, FeelEco, v nabídce prodejce Alza.cz, Vitalcountry.cz a je určen unisex.

Produkt FeelEco aviváž s vůní bavlny 1 l (40 praní) popisuje EAN kód 8594005475212.

FeelEco aviváž s vůní bavlny 1 l (40 praní) - parametry produktu

FeelEco aviváž s vůní bavlny 1 l (40 praní) - historie ceny a dostupnosti

FeelEco aviváž s vůní bavlny 1 l (40 praní) - související články v blogu

Jak vybrat pračku a sušičku prádla?

Praní je nezbytnou činností v každé domácnosti.

FeelEco aviváž s vůní bavlny 1 l (40 praní) - další zajímavé produkty

FeelEco aviváž s vůní bavlny 1 l (40 praní) - jak nakoupit nejvýhodnější?