Etape Race 3/4 Černá

Etape Race 3/4 Černá

Etape Race 3/4 Černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 749 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Etape Race 3/4 Černá - popis produktu

Cyklokalhoty Etape Race 3/4 Černá: Pánské cyklistické kalhoty Etape Race 3/4 vám zaručí skvělý komfort při jízdě na kole. Jsou vyrobeny z materiálu Lycra Sport Energy, který se skvěle přizpůsobí tvaru postavy a nikde nebrání pohybu. Navíc má kompresní vlastnosti a dostatečnou elasticitu, díky čemuž je výrazně prodloužena jejich životnost. Cyklokalhoty disponují protiskluzovým zakončením nohavic Fit+ i elastickou vložkou Stretch Man poskytující pohodlí zejména při delších vyjížďkách. To je podpořeno také pružností vložky ve všech směrech, absencí švů a v neposlední řadě proměnné tloušťce a anatomicky tvarovanými prolisy. Zajištěn je odvod přebytečné vlhkosti a nechybí ani antibakteriální úprava povrchu. Hledáte-li vysoce kvalitní kalhoty na kolo, které vám poskytnou perfektní pohodlí, Etape Race v 3/4 délce jsou ideální volbou. Vybrat si přitom můžete z 5 různých velikostí. Klíčové vlastnosti 3/4 cyklokalhot Etape Race černýchCyklistické kalhoty Etape Race určené pro mužePoskytnou skvělý komfort při jízdě na koleVyrobeny z materiálu Lycra Sport EnergySkvěle se přizpůsobí tvaru postavy a nikde nebrání pohybuS kompresními vlastnostmi a dostatečnou elasticitouDisponují protiskluzovým zakončením nohavic Fit+Etape Race jsou opatřené cyklistickou vložkou Strech ManBezešvá vložka s proměnnou tloušťkou je anatomicky tvarovaná a pružná ve všech směrechZajistí odvod přebytečné vlhkosti od tělaBarevné provedení: černé Materiál:80 % polyamid, 20 % elastan

Produkt Etape Race 3/4 Černá patří do skupiny produktů Pánské kalhoty, je v nabídce značky Etape v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Cyklistické kalhoty od značky Etape v nabídce e-shopu Alza.cz.

Etape Race 3/4 Černá - parametry produktu

Etape Race 3/4 Černá - historie ceny a dostupnosti

Etape Race 3/4 Černá - další zajímavé produkty

Etape Race 3/4 Černá - jak nakoupit nejvýhodnější?