Emspoma Sport Regenerační masážní emulze 500 ml

Emspoma Sport Regenerační masážní emulze 500 ml

Emspoma Sport Regenerační masážní emulze 500 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Emspoma Sport Regenerační masážní emulze 500 ml - popis produktu

Emulze Emspoma Sport Regenerační masážní emulze 500 ml:  Po aplikace emulze EMSPOMA přímo na bolavé místo pocítíte velkou úlevu a znatelné zahřátí inkriminované části těla. Červená mast se musí pečlivě vetřít na správné místo a následně nechat působit.Se ztuhlými či unavenými svaly nemůže podávat ani ten nejlepší sportovec špičkové výkony. Po aplikaci emulze EMSPOMA přímo na bolavé místo pocítíte velkou úlevu a bleskurychlou regeneraci inkriminovaného místa. To vše díky obsahu účinných látek Kafru a Methyl Salycilatu. Zelená emulze se musí pečlivě vetřít na správné místo a následně nechat působit. Výhodou je, že má výborný masážní skluz, neutrální pH a neucpává póry. Poměrně rychle ucítíte, jak se vám do svalů vlévá nová energie a bolest postupně ustupuje.Při aplikaci této emulze mějte na paměti, že nesmí být užívána v blízkosti očí, na zraněných místech či na sliznici. Po její aplikaci si důkladně umyjte ruce.  Velikost balení: 500 mlPoužití:pro regeneraci 

EMSPOMA - zelená 500g: Zelená masážní emulze.Proti místní únavě a bolestivosti. Příznivě působí na bolestivé stavy svalstva a pohybového ústrojí.

Produkt Emspoma Sport Regenerační masážní emulze 500 ml popisuje EAN kód 8594024911357.

Emspoma Sport Regenerační masážní emulze 500 ml - parametry produktu

Emspoma Sport Regenerační masážní emulze 500 ml - historie ceny a dostupnosti

Emspoma Sport Regenerační masážní emulze 500 ml - další zajímavé produkty

Emspoma Sport Regenerační masážní emulze 500 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?