Emos Wi-Fi časovací zásuvka G-Homa P5550

Emos Wi-Fi časovací zásuvka G-Homa P5550

Emos Wi-Fi časovací zásuvka G-Homa P5550

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Emos Wi-Fi časovací zásuvka G-Homa P5550 - popis produktu

Chytrá zásuvka EMOS Wi-Fi s časovačem: Chytrá zásuvka, která myslí na vaše pohodlíChytrá zásuvka Emos funguje podobně, jako běžná spínací zásuvka. Rozdíl je pouze v tom, že se umí připojit k domácí WiFi síti. Nemusíte si proto lámat hlavu s kupováním mechanického časovače. Ovládání probíhá na dálku kompletně přes aplikaci v mobilním telefonu, tabletu nebo notebooku. Dobu spínání a vypínání si nastavíte přes mobilní aplikaciSe zásuvkou Emos WiFi se vám už nestane, že zapomenete na rozsvícenou lampičku nebo kterýkoliv jiný spotřebič. Stažením a nastavením mobilní aplikace si jednoduše nastavíte, kdy se mají zařízení v zásuvce vypnout. Zásuvku může přes mobilní aplikaci ovládat kterýkoliv člen vaší rodiny. Stačí, když bude znát vaše přihlašovací údaje. Přes aplikaci navíc můžete ovládat až 15 různých zásuvek, čímž jednoduše budete mít pod kontrolou všechny spotřebiče ve své domácnosti.Při ovládání chytré zásuvky Emos si vystačíte s mobilním telefonemOvládací aplikaci G-Homa si stáhnete zdarma z portálů Google Play nebo iTunes (k registraci budete potřebovat jen svůj mail). Pak už stačí jen zadat název a heslo pro vaši WiFi síť a zásuvku Emos zapnout. Neomezený počet spínání & volitelné intervalyVýhodou WiFi zásuvky Emos je také neomezený počet spínacích cyklů. Oproti digitálním a mechanickým časovačům si tak spínání můžete klidně nastavit v minutových intervalech. Zásuvku Emos využijete i v kombinaci s topnými zařízenímiZásuvku oceníte hlavně v kombinaci s elektrospotřebiči, které mají vysokou spotřebu. Za zmínku stojí třeba žehlička, přímotop nebo termostat. Konkrétně přímotop nebo termostat jdou přes zásuvku sepnout i s předstihem. Pokud je tedy venku zima, topit můžete začít ještě dřív než přijdete z práce domů.

Popis produktuTato wifi zásuvka s časovačem je ideální pro nastavení zapnutí a vypnutí jakýchkoliv elektrických spotřebičů. Je spolehlivá i ve Vaší nepřítomnosti.

Produkt Emos Wi-Fi časovací zásuvka G-Homa P5550 označuje EAN kód 8592920035573.

Emos Wi-Fi časovací zásuvka G-Homa P5550 - parametry produktu

Emos Wi-Fi časovací zásuvka G-Homa P5550 - historie ceny a dostupnosti

Emos Wi-Fi časovací zásuvka G-Homa P5550 - další zajímavé produkty

Emos Wi-Fi časovací zásuvka G-Homa P5550 - jak nakoupit nejvýhodnější?