Emos Univerzální tester baterií (AA, AAA, C, D, 9V, knoflíkových) N0322

Emos Univerzální tester baterií (AA, AAA, C, D, 9V, knoflíkových) N0322

Emos Univerzální tester baterií (AA, AAA, C, D, 9V, knoflíkových) N0322

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Emos Univerzální tester baterií (AA, AAA, C, D, 9V, knoflíkových) N0322 - popis produktu

Zkoušečka baterií Emos N0322:Emos N0322 je univerzální zkoušečka několika typů baterií. Přístroj je určen pro baterie formátů AA, AAA, C, D, 9V a knoflíkové baterie. Se zkoušečkou Emos N0322 získáte dokonalý přehled o úrovni energie baterií pro provoz vašich oblíbených zařízení. Tester baterií nabízí lehké a kompaktní provedení s jedinečným designem a LCD displejem, který přehledně zobrazuje napětí měřené baterie. K posouzení stavu vybití článků lze jednoduše využít referenční tabulku, která je zobrazena na těle přístroje. Zkoušečka Emos N0322 je ideální pro profesionální i amatérské použití. Získáte tak dokonalý přehled o výdrži baterií v ovladačích, alarmech a dalších bateriemi napájených zařízeních.Klíčové vlastnosti zkoušečky baterií Emos N0322Zkoušečka Emos N0322 je určena pro baterie typu AAA / AA / C / D / 9V / knoflíkové články 1,5 VReferenční tabulka na těle přístroje informuje o stavu nabitíKompaktní zpracování a nízká hmotnost zkoušečky baterií Emos N0322Přehledný LCD displejZkoušečka je vhodná pro profesionální i amatérské použitíNení vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Zkoušečka Emos N0322 s přehledným displejemZkoušečka baterií Emos N0322 je vybavena LCD displejem pro přehledné zobrazení důležitých informací. Při používání zkoušečky oceníte kompaktní zpracování a nízkou hmotnost, díky které lze zařízení bez problému vzít s sebou kamkoliv. O úrovni nabití baterií informuje referenční tabulka na těle zkoušečky Emos N0322.  Emos N0322 je univerzální měřič baterií hned několika typů, se kterým vždy budete vědět, kolik energie vám ještě zbývá pro provoz vašich oblíbených zařízení. Přístroj je určen pro baterie formátů AA, AAA, C, D, 9V a knoflíkových baterií, takže možnosti jeho použití jsou skutečně široké.

určeno pro baterie typu: AAA, AA, C, D, 9 V a pro knoflíkové články 1,5 V, rozměr: 110 × 60 × 25 mm, LCD displej: ano, hodnota záťěžového odporu pro knoflíkové baterie: univerzální, typ: UNI D3, hodnota záťěžového odporu pro AA, AAA, C, D, 9V: univerzální, prodejní obal: 1 ks, papírová krabička

Ušetříte spoustu baterií, které byste jinak vyhodili. Velký LCD displej ukazuje napětí měřené baterie. K posouzení stavu vybití baterie použijte referenční tabulku zobrazenou na těle testeru. Měří většinu druhů běžně dostupných baterií. Malý a lehký kompaktní tester baterií. Jedinečný design na trhu.

Tester baterií určený k indikaci stupně nabití (vyčerpání) baterie. Umožňuje měřit baterie velikostí AA, AAA, C, D, 9V a knoflíkové baterie.

Zařízení je napájeno přímo z baterie, která se měří.

Tento produkt naleznete ve skupině Baterie AA od značky EMOS, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, EMOS.cz, Eshop.ledsolution.cz, SMDledzarovky.cz.

Produkt Emos Univerzální tester baterií (AA, AAA, C, D, 9V, knoflíkových) N0322 patří do skupiny produktů Baterie AAA, je v nabídce značky EMOS, naleznete ho u prodejce Alza.cz, EMOS.cz, Eshop.ledsolution.cz, SMDledzarovky.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Měřicí přístroje, je v nabídce značky EMOS, v nabídce prodejce Alza.cz, EMOS.cz, Eshop.ledsolution.cz, SMDledzarovky.cz.

Produkt Emos Univerzální tester baterií (AA, AAA, C, D, 9V, knoflíkových) N0322 označuje EAN kód 8592920016688.

Emos Univerzální tester baterií (AA, AAA, C, D, 9V, knoflíkových) N0322 - parametry produktu

Emos Univerzální tester baterií (AA, AAA, C, D, 9V, knoflíkových) N0322 - historie ceny a dostupnosti

Emos Univerzální tester baterií (AA, AAA, C, D, 9V, knoflíkových) N0322 - další zajímavé produkty

Emos Univerzální tester baterií (AA, AAA, C, D, 9V, knoflíkových) N0322 - jak nakoupit nejvýhodnější?