Baterka nabíjecí LED 5W Fokus

Baterka nabíjecí LED 5W Fokus

Baterka nabíjecí LED 5W Fokus

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Baterka nabíjecí LED 5W Fokus - popis produktu

Baterka EMOS LED P4524: Kvalitní svítilna LED Emos P4524 je skvělým pomocníkem do jakéhokoliv tmavého prostoru. Díky speciální LED technologii se zaostřením dokáže dosvítit až na 286 metrů. Na jedno nabití akumulátoru o kapacitě 1 800 mAh vydrží svítit až 15 hodin. Součástí balení je skvělá brašna na všechno příslušenství. Svítilna Emos vám navíc nabídne svícení v 5 režimech: 100 % / 75 % / 50 % / blikání / SOS mód. Celé tělo svítilny je vyrobeno z kvalitního hliníku.  Klíčové vlastnosti Led svítilny EMOSSvítilna Emos P4524 dokáže svítit až 15 hodin v kuse na jedno nabitíDosvit této svítilny dosahuje až 286 metrů - více jak čtvrt kilometru5 přepínatelných módů svíceníKompaktní rozměry Svítilna je dodávána včetně originálního boxu s nabíječkou do sítě a do autaVýrobce udává životnost LED svítilny až na 30 tisíc hodin Svítilna nabízí dvě možnosti napájeníVýrobce svítilny EMOS opravdu myslí na všechno! Tato svítilna totiž nenabízí pouze napájení pomocí autoadaptéru nebo toho síťového. Nově je součástí balení také slot na 3 AAA mikrotužkové baterie, které můžete jednoduše vložit místo dodávaného adaptéru.

Praktická nabíjecí nárazuvzdorná kovová LED svítilna je ideální na chaty, při kempování, ale i jako alternativní zdroj světla v  domácnosti, pokud dojde k výpadku elektrické energie. Tuto svítilnu můžete alternativně napájet i 3× AAA bateriemi. Součástí je i praktický box a napájecí zdroje do sítě i automobilu.

Produkt Baterka nabíjecí LED 5W Fokus má přiřazen EAN kód 8592920038079.

Baterka nabíjecí LED 5W Fokus - parametry produktu

Baterka nabíjecí LED 5W Fokus - historie ceny a dostupnosti

Baterka nabíjecí LED 5W Fokus - další zajímavé produkty

Baterka nabíjecí LED 5W Fokus - jak nakoupit nejvýhodnější?