ELÍZ EURO 80 SIK/2

ELÍZ EURO 80 SIK/2

ELÍZ EURO 80 SIK/2

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ELÍZ EURO 80 SIK/2 - popis produktu

Bojler ELÍZ EURO 80 SIK/2: Ohřívače vody od společnosti ELÍZ vynikají nejen svou funkčností, efektivností a kvalitou zpracování, ale především svojí energetickou nenáročností a vysokým výkonem. Splňují náročná kritéria normy směrnice o efektivitě a spotřebě energie zařízení pro ohřev vody. Tento elektrický tlakový ohřívač vody ELÍZ EURO 80 SIK/2 v klasické bílé barvě o objemu 80 litrů je vhodný pro jedno nebo více odběrných míst. Tlakový bojler je určený pro svislou nástěnnou montáž. Klíčové vlastnosti ELÍZ EURO 80 SIK/2Kompaktní rozměry a nízká hmotnostKvalitní ocelová nádrž se zirkonovým smaltemZabudovaná anodová tyčVoděodolný vypínač s kontrolkou probíhajícího ohřevuRychlý ohřev vodyNízké tepelné ztráty a nízké provozní nákladyTermostat umístěn na ovládacím paneluTepelná pojistkaIndikátor teploty Kvalitní izolace tlakového bojleru ELÍZ EURO 80 SIK/2Minimální hodnota na termostatu slouží jako protimrazová pojistka - ochrana proti zamrznutí vody v ohřívači. Tepelná pojistka proti přehřátí zajišťuje bezpečnost při ohřívání vody. Tlustá vysoce kvalitní polyuretanová izolace garantuje minimální tepelné ztráty a maximální úsporu provozních nákladů. Termostat umístěn na ovládacím panelu poskytuje možnost pohodlného nastavení optimální teploty vody v rozsahu 7 - 75 °C. Bezpečnost provozu bojleru zajištěnaVoděodolný vypínač s kontrolkou ohřevu vhodně doplňuje pohodlné ovládání na ovládacím panelu. Umožňuje kontrolu probíhajícího ohřevu a současně slouží k zapnutí/vypnutí ohřívače v případě vaší nepřítomnosti, což značně šetří energii. Kvalitní materiályEURO 80 SIK/2 má zabudovanou anodovou tyč, což garantuje efektivní ochranu nádrže proti korozi a výrazně prodlužuje její životnost. Nádrž ohřívače je vyrobená z kvalitní oceli chráněné vrstvou zirkonového smaltu. Doplňující informace bojleru ELÍZ EURO 80 SIK/2Objem: 80 lPříkon: 2 000 WNapětí: 230 VJištění: 10 AElektrické krytí: IP 24Tepelné ztráty: 1,1 kWh/24 hTřída energetické účinnosti: CPřipojení vody: G 1/2Maximální tlak vody: 6 barHmotnost: 25 kg

Produkt ELÍZ EURO 80 SIK/2 lze nalézt mezi produkty ve skupině Elektrické bojlery, patří značce ELÍZ, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt ELÍZ EURO 80 SIK/2 má přiřazen EAN kód 3800035736564.

ELÍZ EURO 80 SIK/2 - parametry produktu

ELÍZ EURO 80 SIK/2 - historie ceny a dostupnosti

ELÍZ EURO 80 SIK/2 - další zajímavé produkty

ELÍZ EURO 80 SIK/2 - jak nakoupit nejvýhodnější?