ELÍZ EURO 5 H

ELÍZ EURO 5 H

ELÍZ EURO 5 H

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 449 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ELÍZ EURO 5 H - popis produktu

Bojler ELÍZ EURO 5 H: ElÍZ EURO 5 H je elektrický tlakový ohřívač o objemu 5 litrů. Lze jej instalovat pod umyvadlo nebo kuchyňský dřez. Díky tomuto ohřívači budete mít k dispozici teplou vodu pro jedno nebo více odběrných míst v domácnosti, na chatě a všude tam, kde není k dispozici centrální rozvod teplé vody.ELÍZ EURO 5 H je elektrický tlakový ohřívač o objemu 5 litrů. Lze jej instalovat pod umyvadlo nebo kuchyňský dřez. Díky tomuto ohřívači budete mít k dispozici teplou vodu pro jedno nebo více odběrných míst v domácnosti, na chatě a všude tam, kde není k dispozici centrální rozvod teplé vody. Součástí balení je také pojistný ventil se zpětnou klapkou. Vyniká také svou energetickou nenáročností a vysokým výkonem. Kromě toho splňuje náročná kritéria normy směrnice o efektivitě a spotřebě energie zařízení pro ohřev vody.Klíčové vlastnostiKvalitní ocelová nádrž se zirkonovým smaltemAnodová ochrana nádrže - hořčíková anoda chrání nádrž proti koroziPolyuretanová bezfreonová izolace s vysokou hustotou o tloušťce 30 mmNízké tepelné ztráty a nízke provozní náklady díky tlusté izolaciPojistný ventil se zpětnou klapkou součástí ohřívače Prodloužená záruka 3 roky na nádrž ohřívačeSnadná obsluhaNastavení optimální teploty vody provedete pomocí termostatu umístěného na ovládacím panelu. Teplota vody lze nastavit v rozsahu 7–77 °C. Minimální teplota termostatu 7 °C slouží jako protimrazová pojistka – nehrozí tak zamrznutí vody uvnitř ohřívače a jeho nevratné poškození. Samozřejmostí je tepelná pojistka proti přehřátí. Voděodolný vypínač s kontrolkou ohřevu umožňuje kontrolu probíhajícího ohřevu a taktéž slouží pro zapnutí a vypnutí přístroje.Doplňující informace:Napětí:  230 VJištění:  10 AElektrické krytí:  IP 24Doba ohřevu vody z 12 °C na 65 °C:  12 minTepelné ztráty:  0,36 kWh / 24 hTřída energetické účinnosti:  ATloušťka izolace:  30 mmPřipojení vody:  G 1/2Maximální tlak vody:  6 barHmotnost:  6,6 kg

Produkt ELÍZ EURO 5 H lze nalézt mezi produkty ve skupině Elektrické bojlery, patří značce ELÍZ, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt ELÍZ EURO 5 H označuje EAN kód 3800035730043.

ELÍZ EURO 5 H - parametry produktu

ELÍZ EURO 5 H - historie ceny a dostupnosti

ELÍZ EURO 5 H - další zajímavé produkty

ELÍZ EURO 5 H - jak nakoupit nejvýhodnější?