ELÍZ EBF 8 Hot & Cool

ELÍZ EBF 8 Hot & Cool

ELÍZ EBF 8 Hot & Cool

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ELÍZ EBF 8 Hot & Cool - popis produktu

Teplovzdušný ventilátor ELÍZ EBF 8 Hot & Cool: Horkovzdušný bezlopatkový ventilátor značky Elíz je díky svým vlastnostem využitelný celoročně. Chladící výkon 28 W vás v létě příjemně ochladí, topný výkon 1 800 W zase v zimě zahřeje. Ventilátor se ovládá na LED displeji nebo pomocí dálkového ovládače. Nabízí až 10 úrovní proudění vzduchu, který proudí rovnoměrně. Využít můžete také časovač. Moderní design ventilátoru v bílo stříbrné barvě perfektně zapadne i do moderně zařízené domácnosti. Praktickým prvkem je možnost sklopení topidla o 180°, v kombinaci s 90° oscilací pokryje prouděním vzduchu skutečně velký prostor. V těle ventilátoru je umístěn kvalitní bezkartáčový DC motor s nízkou hlučností 55 dB. Samozřejmostí je také ochrana proti přehřátí.  Klíčové vlastnosti elektrického topení ELÍZ EBF 8 Hot & CoolTopení Elíz je možné využívat celoročněMá chladící výkon 28 W, topný výkon je 1 800 WElíz se ovládá na LED displeji nebo přes dálkový ovládačNabízí 10 úrovní proudění vzduchuPraktický časovačElíz má moderní designJe možné sklopit ventilátor 180°, osciluje v rozmezí 90°Má ochranu proti přehřátí

Produkt ELÍZ EBF 8 Hot & Cool patří do skupiny produktů Horkovzdušné ventilátory, patří pod značku ELÍZ, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt ELÍZ EBF 8 Hot & Cool má přiřazen EAN kód 8588006687279.

ELÍZ EBF 8 Hot & Cool - parametry produktu

ELÍZ EBF 8 Hot & Cool - historie ceny a dostupnosti

ELÍZ EBF 8 Hot & Cool - další zajímavé produkty

ELÍZ EBF 8 Hot & Cool - jak nakoupit nejvýhodnější?