InnovaGoods Elektronická inteligentní krabička na léky Pilly

InnovaGoods Elektronická inteligentní krabička na léky Pilly

InnovaGoods Elektronická inteligentní krabička na léky Pilly

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 369 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

InnovaGoods Elektronická inteligentní krabička na léky Pilly - popis produktu

Také vaši prarodiče užívají spousty léků a pořád si stěžují, že si to nemohou zapamatovat, kdy, co užívat? Pak jim usnadněte život díky tomuto chytrému dávkovači léků. Stačí do něho léky vložit a naprogramovat čas, kdy je potřeba léky vzít. Každý den tak dá chytrá krabička vědět, že je správný čas na ten a ten lék. Je to jednoduché a s programováním svým prarodičům můžete pomoci. Je to ale snadné, a hlavně budou mít své léky pod kontrolou. 

Inteligentní krabička na léky, která je velmi užitečná pro ukládání a pamatování na léky, protože dokáže naprogramovat až 5 upozornění denně se zvukem a vibracemi. Navíc má funkci hodin, budíku a časomíry.  Velmi praktická velikost právě do kapsy. Čtyři přihrádky ve vzduchotěsném provedení udrží tablety v perfektním stavu. Zvukový a vibrační alarm.  Digitální hodiny. Rozměry: 2,5 x 6,5 x 6,5 cm.

Produkt InnovaGoods Elektronická inteligentní krabička na léky Pilly lze nalézt mezi produkty ve skupině Dávkovače léků, vyrábí jej značka InnovaGoods, naleznete jej v e-shopu Astoreo.cz, Babickarstvi.cz, Velkykosik.cz.

Produkt InnovaGoods Elektronická inteligentní krabička na léky Pilly popisuje EAN kód 8435527815967.

InnovaGoods Elektronická inteligentní krabička na léky Pilly - parametry produktu

InnovaGoods Elektronická inteligentní krabička na léky Pilly - historie ceny a dostupnosti

InnovaGoods Elektronická inteligentní krabička na léky Pilly - další zajímavé produkty

InnovaGoods Elektronická inteligentní krabička na léky Pilly - jak nakoupit nejvýhodnější?