Elektrobock EMF-1 měřič el.energie

Elektrobock EMF-1 měřič el.energie

Elektrobock EMF-1 měřič el.energie

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 479 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Elektrobock EMF-1 měřič el.energie - popis produktu

Měřič spotřeby Elektrobock EMF-1 měřič el.energie: Měřič spotřeby Elektrobock EMF-1 vás překvapí svojí citlivostí, kdy zvládá reagovat i na spotřebu 0,1 W. Zobrazuje také napětí, proud až 16 A a používá cos ? k přesnému výpočtu spotřebované energie. Tu dokáže Elektrobock EMF-1 počítat ve dvou tarifech (VT a NT) a to za 9999 dní a do maximální výše 9999,9 kWh. Spotřebu vám přepočítá na cenu v EUR. Měřič spotřeby dále zobrazuje aktuální čas, napětí a frekvenci sítě, proud a příkon spotřebiče a účiník. Díky zálohovací baterii uchovává nastavení a naměřené hodnoty déle jak 3 měsíce. Klíčové vlastnosti měřiče spotřeby Elektrobock EMF-1Elektrobock EMF-1 zobrazuje spotřebu elektrické energieExtrémně citlivý - změří i 0,1 WDvoutarifové měření VT a NTElektrobock EMF-1 přepočítává spotřebu na cenu v EURK provozu stačí zapojit do zásuvkyDále zobrazuje aktuální čas, napětí a frekvenci sítě, proud a příkon spotřebiče a účiník

Produkt Elektrobock EMF-1 měřič el.energie patří do skupiny produktů Měřiče spotřeby, patří značce Elektrobock, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Elektrobock EMF-1 měřič el.energie je označen EAN kódem 8594012221406.

Elektrobock EMF-1 měřič el.energie - parametry produktu

Elektrobock EMF-1 měřič el.energie - historie ceny a dostupnosti

Elektrobock EMF-1 měřič el.energie - další zajímavé produkty

Elektrobock EMF-1 měřič el.energie - jak nakoupit nejvýhodnější?