Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO wenge

Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO wenge

Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO wenge

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 231 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO wenge - popis produktu

Komoda Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO wenge:Hledáte možnost, jak u vás doma zvětšit úložný prostor? Ať už chcete uklidit různé drobnosti, oblečení, nebo hračky svých dětí, nezklame vás komoda MEGAPLAST. Moderní styl nové komody se hodí do každého interiéru. Komoda MEGAPLAST byla vyrobená s klasickým šuplíkovým otevíráním. Zespodu jsou umístěny nožičky, které zajišťují komodě stabilitu. Umožní vám také jednoduchý úklid podlahy a dobrou cirkulaci vzduchu pod komodou. Výrobním materiálem je plast. Finální vzhled podtrhuje matná úprava povrchu. Komodě MEGAPLAST vévodí hnědá barva. Rozměry čítají 90,5 × 38 × 44 cm (V׊×H). Klíčové přednosti produktu Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO wenge Moderní komoda MEGAPLAST poskytuje dostatek úložného prostoru Výrobní materiál je plast Povrchová úprava komody je matná Šuplíkové otevírání komody MEGAPLAST Komoda stojí na nožičkách Hnědá barva Rozměry se vyšplhaly na 90,5 × 38 × 44 cm (V׊×H)

  • elegantní design
  • 4 prostorné zásuvky
  • do jakékoli místnosti 
  • snadná údržba

 

Praktická komoda v tmavě hnědé barvě z odolného a kvalitního plastu od renomovaného výrobce se hodí do jakékoliv místnosti. Na rozdíl od dřevěného nábytku skvěle snáší i vlhké prostředí, výborně se tedy hodí i do koupelny. Komoda je vybavena 4 prostornými zásuvkami. Komoda je nenáročná na údržbu - stačí otřít vlhkým hadříkem.

 

Materiál: plast

Rozměry: š. 38 x h. 44 x v. 90,5 cm

Produkt Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO wenge patří do skupiny produktů Úložné boxy, patří značce MEGAPLAST, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Decodoma.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Plastové komody, je v nabídce značky MEGAPLAST v nabídce e-shopu Alza.cz, Decodoma.cz.

Produkt Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO wenge je označen EAN kódem 8606018200191.

Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO wenge - parametry produktu

Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO wenge - historie ceny a dostupnosti

Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO wenge - další zajímavé produkty

Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO wenge - jak nakoupit nejvýhodnější?