Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO bílá

Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO bílá

Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 231 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO bílá - popis produktu

Komoda Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO bílá:Hledáte možnost, jak u vás doma zvětšit úložný prostor? Pro uschování drobných předmětů, hraček či oblečení vám přijde vhod komoda MEGAPLAST. Moderní styl komody perfektně zapadne do každého interiéru. Komoda MEGAPLAST disponuje klasickým šuplíkovým otevíráním. Stojí na nožičkách, které se postarají o stabilitu komody. Postarají se také o snadný přístup k podlaze pod komodou a dobrou cirkulaci vzduchu. Výrobním materiálem je plast. Celkový vzhled dotváří povrchová úprava v matu. Komodě MEGAPLAST dominuje bílá barva. Rozměry jsou 90,5 × 38 × 44 cm (V׊×H). Zásadní vlastnosti produktu Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO bílá Moderní komoda MEGAPLAST zajistí dostatek úložného prostoru u vás doma Materiálem je plast Komoda byla navržena s matnou povrchovou úpravou Šuplíkové otevírání komody MEGAPLAST Komoda je dodávána s praktickými nožičkami Bílá barva Rozměry jsou 90,5 × 38 × 44 cm (V׊×H)

  • elegantní design
  • 4 prostorné zásuvky
  • do jakékoli místnosti 
  • snadná údržba

 

Praktická komoda v bílé barvě z odolného a kvalitního plastu od renomovaného výrobce se hodí do jakékoliv místnosti. Na rozdíl od dřevěného nábytku skvěle snáší i vlhké prostředí, výborně se tedy hodí i do koupelny. Komoda je vybavena 4 prostornými zásuvkami. Komoda je nenáročná na údržbu - stačí otřít vlhkým hadříkem.

 

Materiál: plast

Rozměry: š. 38 x h. 44 x v. 90,5 cm

Tento produkt se nachází v kategorii Úložné boxy, patří značce MEGAPLAST, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Decodoma.cz.

Produkt Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Plastové komody, je v nabídce značky MEGAPLAST v nabídce e-shopu Alza.cz, Decodoma.cz.

Produkt Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO bílá popisuje EAN kód 8606018200177.

Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO bílá - parametry produktu

Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO bílá - historie ceny a dostupnosti

Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO bílá - další zajímavé produkty

Zásuvková komoda MEGAPLAST MP1362 RAF MONAKO bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?