Einhell Pila prořezávací  Aku GE-LC 18 Li T-Solo (bez aku)

Einhell Pila prořezávací Aku GE-LC 18 Li T-Solo (bez aku)

Einhell Pila prořezávací  Aku GE-LC 18 Li T-Solo (bez aku)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 059 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Einhell Pila prořezávací Aku GE-LC 18 Li T-Solo (bez aku) - popis produktu

Vyvětvovací pila Einhell Pila prořezávací Aku GE-LC 18 Li T-Solo (bez aku):  Ani to nejnáročnější řezání větví a větviček ve vaší zahradě již nebude žádný problém. Pila Einhell GE-LC 18 Li T Solo Expert Plus je osazena lištou o délce 200 mm, a dokáže tak zprostředkovat řez o délce 170 mm. Ani to nejnáročnější řezání větví a větviček ve vaší zahradě již nebude žádný problém. Pila Einhell GE-LC 18 Li T Solo Expert Plus je osazena lištou o délce 200 mm, a dokáže tak zprostředkovat řez o délce 170 mm. Kovový převodník je garancí dlouhé životnosti a vysoké odolnosti. Teleskopické tělo může být libovolně prodlouženo až o 94 cm. Rukojeť lze polohovat do různých čtyř nastavení a hlava pily vám umožní až 7 nastavení. Ta je dále otočná o 90 stupňů, a tak lze snadno provádět i horizontální řezy s rychlostí střihu 3,76 metru za sekundu. Klíčové vlastnostiTeleskopicky nastavitelné těloMultifunkční nastavení rukojetíOtočný nástavec o 90 stupňůAkumulátor: 18 V Li-Ion Power X-ChangeDélka lišty: 200 mmDélka řezu: 170 mmRychlost střihu: 3,76 m/sHmotnost: 4,95 kg

Prořezávací pila Einhell

Prořezávací aku pila GE-LC 18 Li T Kit je výkonný přístroj, který ze stoje na zemi umožňuje bez námahy a závislosti na kabelu odříznout vyšší větve. Díky novému systému baterií Power X-Change od firmy Einhell disponuje pila 18V baterií s 3,0 Ah pro dlouhou dobu provozu. Kovová převodovka zároveň zajišťuje dlouhou životnost a vysoce kvalitní lišta OREGON a řetěz OREGON čisté výsledky řezání. Plynule od 880 mm do 1 820 mm posuvnou teleskopickou tyč lze přesně nastavit na požadovanou pracovní výšku. Rovněž plynule nastavitelnou přídavnou rukojeť si každý uživatel přizpůsobí pomocí praktického rychloupínacího zámku. Nástavec otočný v rozsahu 90° umožňuje snadné horizontální řezání.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní technika, vyrábí jej značka Einhell, naleznete jej v e-shopu Tera.cz, Alza.cz.

Produkt Einhell Pila prořezávací Aku GE-LC 18 Li T-Solo (bez aku) patří do skupiny produktů Zahradní aku technika, patří pod značku Einhell, naleznete jej v e-shopu Tera.cz, Alza.cz.

Produkt Einhell Pila prořezávací Aku GE-LC 18 Li T-Solo (bez aku) popisuje EAN kód 4006825604337.

Einhell Pila prořezávací Aku GE-LC 18 Li T-Solo (bez aku) - parametry produktu

Einhell Pila prořezávací Aku GE-LC 18 Li T-Solo (bez aku) - historie ceny a dostupnosti

Einhell Pila prořezávací Aku GE-LC 18 Li T-Solo (bez aku) - další zajímavé produkty

Einhell Pila prořezávací Aku GE-LC 18 Li T-Solo (bez aku) - jak nakoupit nejvýhodnější?