Chrániče kolen EFFEA 6644 SENIOR Varianta: bílá

Chrániče kolen EFFEA 6644 SENIOR Varianta: bílá

Chrániče kolen EFFEA 6644 SENIOR Varianta: bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Chrániče kolen EFFEA 6644 SENIOR Varianta: bílá - popis produktu

Chrániče na volejbal Effea chrániče kolen 6644 Senior, bílé:Bez bandáží na citlivé partie není plnohodnotné hraní volejbalu a házené možné. Chrániče na volejbal Effea redukují svalové napětí a odlehčují tlak na šlachy, což chrání před zraněním a přináší úlevu od bolesti při zatěžování. Lze je použít na kolena. Chrániče na kolena zabezpečují tepelnou izolaci, díky tomu je kloub stále připraven na rychlý pohyb během házené a dalších sportů. Chrániče na volejbal Effea jsou skvělým doplňkem pro sportovce i sportovkyně, kteří jsou nadšeni pro aktivní sport. Zásadní vlastnosti chráničů na volejbal Effea chrániče kolen 6644 Senior, bílé Chrániče na házenou či volejbal Effea zmírňují přetížení svalů a snižují zatížení šlach Jsou vyrobené na kolena Chrániče zajistí, aby byly klouby v teple, což je připravuje na rychlou aktivitu při sportu Chrániče na volejbal Effea jsou skvělým vybavením pro muže i ženy

Chrániče kolen EFFEA 6644 SR jsou seniorské chrániče kolen na volejbal pro dospěláky. Jedná se blíže o kvalitní volejbalový chránič s polstrováním a větracími otvory. Poskytují kompletní ochranu celého kolene včetně stran. Navíc dovolují hráči volného pohybu a nějak jej neomezují ani netlačí. Poskytují ochranu proti nárazům a odření kolen. Zboží se prodává v páru.

Technické údaje:- výrobce EFFEA- materiál: 50% PES, 35% guma, 15% pěnová guma

Tento produkt naleznete ve skupině Chrániče kolen, je v nabídce značky Effea v nabídce e-shopu Sport365.cz.

Produkt Chrániče kolen EFFEA 6644 SENIOR Varianta: bílá označuje EAN kód 8595096641593.

Chrániče kolen EFFEA 6644 SENIOR Varianta: bílá - parametry produktu

Variantabílá
MSV
KategorieChrániče, Volejbal, Bandáže, Chrániče kolen
ZnačkaEffea
E-shopSport365.cz
EAN8595096641593

Chrániče kolen EFFEA 6644 SENIOR Varianta: bílá - historie ceny a dostupnosti

Chrániče kolen EFFEA 6644 SENIOR Varianta: bílá - další zajímavé produkty

Chrániče kolen EFFEA 6644 SENIOR Varianta: bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?