Chrániče kolen EFFEA 6644 TEAM KiD Varianta: bílá

Chrániče kolen EFFEA 6644 TEAM KiD Varianta: bílá

Chrániče kolen EFFEA 6644 TEAM KiD Varianta: bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 145 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Chrániče kolen EFFEA 6644 TEAM KiD Varianta: bílá - popis produktu

Chrániče na volejbal Effea chrániče kolen 6644 Team Kid, bílé:Při hraní volejbalu a házené je klíčové nosit bandáže pro citlivé partie. Chrániče na volejbal Effea redukují svalové napětí a odlehčují tlak na šlachy, což zabraňuje zranění a zajišťuje úlevu od bolesti při zátěži. Jsou ideální na kolena. Chrániče na kolena uchovávají teplo, díky tomu je kloub stále připraven na rychlý pohyb během házené a dalších sportů. Chrániče na volejbal Effea jsou ideální pro dětské sportovce, kteří holdují aktivnímu sportu. Klíčové vlastnosti chráničů na volejbal Effea chrániče kolen 6644 Team Kid, bílé Chrániče na házenou či volejbal Effea pomáhají zmírnit přetížení svalů a redukovat tlak na šlachy Hodí se na kolena Chrániče udržují klouby v teplotním komfortu, čímž je připraví na rychlou aktivitu při sportu Chrániče na volejbal Effea jsou skvělým doplňkem pro děti

Chrániče kolen EFFEA 6644 KD Jsou juniorské chrániče kolen na volejbal, navržené speciálně pro juniory. Jedná se blíže o kvalitní volejbalový chránič s polstrováním a větracími otvory. Poskytují kompletní ochranu celého kolene včetně stran. Navíc dovolují hráči volného pohybu a nějak jej neomezují ani netlačí. Poskytují ochranu proti nárazům a odření kolen. Zboží se prodává v páru.

Technický popis:- výrobce EFFEA- materiál: 50% PES, 35% guma, 15% pěnová guma

Tento produkt se nachází v kategorii Chrániče kolen, je v nabídce značky Effea v nabídce e-shopu Sport365.cz, Alza.cz.

Produkt Chrániče kolen EFFEA 6644 TEAM KiD Varianta: bílá označuje EAN kód 8595096691598.

Chrániče kolen EFFEA 6644 TEAM KiD Varianta: bílá - parametry produktu

Chrániče kolen EFFEA 6644 TEAM KiD Varianta: bílá - historie ceny a dostupnosti

Chrániče kolen EFFEA 6644 TEAM KiD Varianta: bílá - další zajímavé produkty

Chrániče kolen EFFEA 6644 TEAM KiD Varianta: bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?